Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt olyan h visszautasított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan h visszautasított valaki az életedben majd később ő próbálkozott nálad?

Figyelt kérdés
Változtál vagy mi volt az oka ha volt ilyen? Hogy alakult utána?
jún. 17. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Nem volt, de mivel ha egyszer elutasított volna akkor már hiába jönne vissza. Ló helyett szamár nem lennék.
jún. 17. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
feleségem 3x pattintott le annó, mire összejött vele a randi.
jún. 17. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Szerelmes voltam, tepertem utána nő létemre, nagyon szerettem volna, ha több van, mint szex, mire ő lekoptatott. Megértettem, elfogadtam, de sokat bőgtem még utána, sokára hevertem ki. Évekkel később férjhez mentem. Új munkahelyem is lett, mint kiderült, ő is ott dolgozott. Elkezdte nekem csapni a szelet. Kedveskedett, kérdezősködött, látszott, hogy akar valamit. Elküldtem melegebb éghajlatra. Nem is igazán értettem, hogy ha akkor nem látott bennem mást lyukon kívül, akkor most miért lettem hirtelen olyan rohadt fontos.
jún. 17. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kéne semmi pénzért. Kiröhögném az arcába. 🤣
jún. 17. 21:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt még, de ha lenne akkor adnék esélyt neki.

Minden bizonnyal idővel rádöbbent, hogy mégis én vagyok az igazi, és meglátja bennem azt, amit akkor nem látott amikor visszautasított, én hiszek a szellemi fejlődésben. F

jún. 17. 22:04
 6/7 anonim ***** válasza:
49%

Volt. Nem en valtoztam, hanem o. Idokozben oregedett 15 evet, es bepottyant ket gyerek.

40F incel

jún. 18. 01:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég volt egy ilyen esetem. Nem találkoztunk, csak irogatás és telefon volt, de többször megkaptam,hogy ő inkább a hagyományos ismerkedés híve,pl baráti körből. Aztán totál indokolatlanul behisztizett, pedig én csak annyit kérdeztem este,hogy nem tud aludni. Másnap szakított. Erre meg a napokban keresett, és nagyon erölteri,hogy találkozzunk, viszont engem így,hogy kidobott, már nemigazán érdekel.
jún. 18. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!