Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy miután visszautasítottak/ szakítottak veled te még tovább próbálkoztál, és szinte már megalázó volt számodra?
Figyelt kérdés
Vagy inkább belenyugodtál, és lesz*rtad?2015. jún. 19. 21:01
2/5 anonim válasza:
Próbálkotam sőt könyörögtem ......kár volt.
3/5 anonim válasza:
Sajnos igen,volt ilyen,és még talán most is ugranék egy szavára,csak már jobban tudok magamon uralkodni.Egy ideig nem bírtam beletörődni,most már csak szimplán fáj,de próbálom nem kimutatni.K..rva nehéz egyébként.
4/5 anonim válasza:
Nem. Akármilyen rossz is, ha valaki azt mondja, hogy nem, akkor nem. Egyszer volt is ebből félreértés, mert egy barátnőm csak provokálni akart állítólag, megjátszotta a szakítást.
5/5 anonim válasza:
Volt, de igazából nem is a kapcsolatot akartam vissza, az egyikkel jó barátság volt az elején, és nagyon rossz időszakban mentünk szét, jól jött volna akkor még a barátsága is, de magamra maradtam, a másik egyszerűen csak szemét volt, és nagyon megsértett azzal, ahogyan lelépett, aztán még ő viselkedett gyerekesen, mert nálam maradt egy szakkönyve, és annyira sem volt hajlandó szóba állni velem, hogy visszaadhassam, pedig ő csalt meg és hagyott el (de aztán ilyen volt másokkal is utánam), nála inkább csak jólesett volna a tyúkszemére lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!