Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra mit jelent a lelkitárs? Milyen érzéseket táplálsz felé?
+plusz,akivel lehet nevetni.
F.
Olyan aki kiegeszit, aki mellett inmagam lehetek es aki elvisel( eleg nehezen kezelheto vagyok) aki elol nem kell szegyelnem a hibaim es akivel jot derulunk a sajat hulyesegunkon. Aki mellett ninek erzem magam es se neki se nekem nem fordul meg a fejunkben hogy jobb volna massal. Akire szamithatok es tervezhetek vele kozos jovot.
18/L
Ugyanazok a dolgok hasonló reakciót váltanak ki mindkettőnkből, így tökéletesen megértjük egymást általában, előre tudjuk jelezni egymás viselkedését. Hasonló ízlésvilággal rendelkezünk.
Én ebbe a lányba szerelmes is vagyok úgy mellékesen. :)
21/F
Nekem van egy fogorvos nő ismerősöm, Neki mindig lelki társai vannak.
A gyerekeit meg az anyja neveli.
Akivel nagyon egy hullámhosszon vagyunk, megértjük egymást, együtt tudunk működni, könnyen megszeretjük egymást. Lehet akár barát, akár párkapcsolat, akár rokon.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!