Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire normális videlkedés?
Figyelt kérdés
Baratom Idegből az asztalomon lévő vizes palackba bele csapott egy hatalmasat, leverte a földre. (Palack feig osszenyomordva foldre esett)
(Veszekedes soran tette)
/Semmi olyat nem csinaltam ellene ami ilyen rekaciot indokolt volna/ nem csaltam meg, nem beszeltem vele csunyan, nem visitottam, nem orditottam semmi ilyen…
egy jelentéktelen dolgon vitázni kezdett velem, olyan kijeneteseket tett amikkel engem minositett, valótlant állított. Amikor pedig ezt szamonkertem rajta akkor ezt reagalta hangos szovaltasok kozepette…
Elkuldtem innen, de nagyon nehezen akart menni. Kb 5 percig mondtam menjen mar el!
Azota se kerestem es gondolkozom ez mennyire normális viselkedés??
jún. 13. 22:14
1/5 anonim válasza:
Gondolom 20 környéki fiatalok vagytok,ott ez normális.
4/5 anonim válasza:
Nekem nőként ez para. Úgy az egész, szerintem hagyd. Ha már az elején ilyen, nehogy aztán majd téged csapjon le.
5/5 anonim válasza:
Aki ennyire nem tudja kontrollálni a dühét, attól sok jóra ne számíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!