Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedek 3 fiuval normalisak, de engem az vonz aki egy rosszfiu. Hogyan uzzem ezt ki magambol?
Alig varom hogy irjon, pedig leszar engem, egy rosszfiu, csunyan is beszelt mar velem, nem tudom mi ez.. A tobbi erdeklodik, telefonalni akarnak, szepen beszelnek, kivancsiak ram.
Megse erdekelnek engem..engem a rosszfiu erdekel. Hogyan uzzem ezt ki magambol? Egy ugyanilyen fiu miatt szenvedtem 1 evig, most regisztraltam tarskeresore es megint ez van. Es gyulolom magam hogy nekem a rossz kell..
24 eves vagyok.
sehogy, mindig a rosszat fogod választani
5-10 év múlva is ide fogsz írni, akkora már gyereked lesz és a csávó elhagyott (előtte persze meg is vert)
Mindjárt 10 óra, anyuci beviszi incikének a kakaót és aztán remélhetőleg nyugi lesz.
Rosszfiú, aha 🤣🤣
Troll kérdés...
Amúgy a *** *** ******* **, kérdező! ;)
Én meg rosszabb fiú vagyok;)
Egyetlen megoldás létezik erre: az incelek kötelező kémiai kasztrálása!
A provokatív incelkérdéshez méltó válasz jár.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!