Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nem vagyok normális?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem vagyok normális? Hogyan tegyem túl magam ezen?

Figyelt kérdés
22 éves nő vagyok. Van egy 2 éves gyerekem. Több családdal élünk együtt több mint fél éve. Egy bántalmazó kapcsolatból, a gyerekem apjától menekültem a jelenlegi helyünkre. 3 hónapja kb beköltözött egy új család. Szégyen-nem szégyen. Beleszerettem a 16 éves fiúba. Kölcsönös az érzés, tudom, sokat beszélgettünk elcsattant pár csók is, de tovább nem mentünk. Rengeteg közös témánk van, közös az érdeklődésünk, hasonló a humorunk stb. Előtte volt már egy pár hónapos kapcsolatom amiből már előtte kiléptem mert nem működött. És ez a vicc az egészben. Az előző 34 éves volt. Örök életemben 5-10 évvel idősebb férfiak tetszettek, a gyerek apja is 5 évvel idősebb volt. Nem tudom most mi történt, mi fordult meg az agyamban, vagy csak egyszerűen elment az eszem. A lakóközösségnek már rég feltűnt, már amikor az elején még észre sem vettük egymást. Egyszerűen nem tudtunk elszakadni egymás közeléből, tudattalanul is kerestük egymás társaságát, ezért is lett egyre feltűnőbb. Természetesen az anyja ellenzi hogy bármi is legyen köztünk amit meg is értek. Előtte nem volt velem semmi baja, hiszen sokszor én adtam enni/inni a gyerekeknek amikor ő szomszédolt munka után és nem főzött. A lényeg az, hogy most no contact van mert nem akarunk bajt egyikünknek sem. Viszont nagyon nehéz elviselni még csak nem is beszélhetünk. Most jöttem rá hogy soha nem jött még ilyen természetesen hasonló érzés sem, amit iránta érzek. Persze nagyon szégyenlem is magam, és sajnálom hogy nem vagyok elég tudatos, hogy parancsoljak az érzéseimnek. A fiammal nagyon el van, mint bármely másik gyerekkel, gondolom - ahogy mondták - "mert még ő is gyerek." Nagyon el vagyok keseredve mostanában. Leginkább azért is írom mert nem tudom kivel megbeszélni. De a véleményekre is kíváncsi vagyok. Tudom hogy szinte csak hideget kapok, de rám fér hogy felnyíljon a szemem (gondolom).

2024. máj. 25. 16:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%
16 éves gyerekkel neked közös témád? azigen
2024. máj. 25. 16:33
 2/17 A kérdező kommentje:
Igen, értelmes fiú, ezt többen is mondták róla
2024. máj. 25. 16:35
 3/17 A kérdező kommentje:
Sőt, mindenki azt mondja róla. És valóban az is.
2024. máj. 25. 16:41
 4/17 anonim ***** válasza:
47%
Na, de Dzsenifer.... 😂 😂
2024. máj. 25. 16:50
 5/17 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem teljesen rendben van, hogy kölcsönösen érdeklődtök egymás iránt.
2024. máj. 25. 16:54
 6/17 anonim ***** válasza:
23%

16voltam amikor az exem 22..

Csúnya vége lett 3ev után...

2024. máj. 25. 17:26
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Vele egyszerűen nincs jövőd. Persze szeretheted mert miért ne de nem lenne hosszú távú kapcsolat belőle. Velem gyerekként történt meg 15-16 évesen bele szerettem egy fiatalabb fiúba. Kamuzott a koráról de kiderült hogy csak 13 éves így hiába szerettem elutasítottam. Nagyon gyerek volt még meg én is. Gondolj erre hogy neked már van egy gyereked akiért felelős vagy ne vállalj be még egyet. Ez a szerelem el fog múlni. Ez a saját tapasztalatom de láttam már arra is példát hogy 15 évesen megtalálták egymást és mind a mai napi együtt vannak. Ott a srác idősebb és most a csaj 30 körül van. De sajnos ez bizony nagyon ritka.
2024. máj. 25. 17:39
 8/17 A kérdező kommentje:
Nekem is 16 évesen az első barátom 22 volt. Senkit nem érdskelt. Csak azt nem értem teljesen miért más ha ez fordított esetben történik. Ha egy fiatal lányt esetleg felcsinál egy idősebb férfi senki le se szarja, de ha egy idősebb nő egy fiatalabb férfit választana az nem normális. Azt sem értem miért számít az a két év, az embernek 16 évesen már önálló akarata van. Ha nem is tudja mi jó neki. De én nem ártok neki semmilyen módon, sőt... Nem hinném hogy a 2.gyerekem, annál érettebb
2024. máj. 25. 18:21
 9/17 A kérdező kommentje:
Azzal egyébként tisztában vagyok hogy benne van a pakliban hogy nem lenne hosszú távú. Nem vagyok hülye. De pl az első barátommal is azért romlott meg a kapcsolatunk 6 hónap után, mert rájöttem hogy a saját kisebbségi komplexusát veri le rajtam verbálisan. Úgy beszélt velem mint egy kutyával. Mi viszont kölcsönösen tiszteljük egymást. Az anyja is láthatta az üzenetekben - mivel látta őket -, hogy nem olyanokat írogatunk hogy "megbsználak", hanem teljesen hétköznapi, normális dolgokról beszéltünk.
2024. máj. 25. 18:30
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Milyen lakás az ahol több családdal éltek együtt? Hogy kell ezt elképzelni?
2024. máj. 25. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!