Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem vagyok normális? Hogyan tegyem túl magam ezen?
Figyelt kérdés
22 éves nő vagyok. Van egy 2 éves gyerekem. Több családdal élünk együtt több mint fél éve. Egy bántalmazó kapcsolatból, a gyerekem apjától menekültem a jelenlegi helyünkre. 3 hónapja kb beköltözött egy új család. Szégyen-nem szégyen. Beleszerettem a 16 éves fiúba. Kölcsönös az érzés, tudom, sokat beszélgettünk elcsattant pár csók is, de tovább nem mentünk. Rengeteg közös témánk van, közös az érdeklődésünk, hasonló a humorunk stb. Előtte volt már egy pár hónapos kapcsolatom amiből már előtte kiléptem mert nem működött. És ez a vicc az egészben. Az előző 34 éves volt. Örök életemben 5-10 évvel idősebb férfiak tetszettek, a gyerek apja is 5 évvel idősebb volt. Nem tudom most mi történt, mi fordult meg az agyamban, vagy csak egyszerűen elment az eszem. A lakóközösségnek már rég feltűnt, már amikor az elején még észre sem vettük egymást. Egyszerűen nem tudtunk elszakadni egymás közeléből, tudattalanul is kerestük egymás társaságát, ezért is lett egyre feltűnőbb. Természetesen az anyja ellenzi hogy bármi is legyen köztünk amit meg is értek. Előtte nem volt velem semmi baja, hiszen sokszor én adtam enni/inni a gyerekeknek amikor ő szomszédolt munka után és nem főzött. A lényeg az, hogy most no contact van mert nem akarunk bajt egyikünknek sem. Viszont nagyon nehéz elviselni még csak nem is beszélhetünk. Most jöttem rá hogy soha nem jött még ilyen természetesen hasonló érzés sem, amit iránta érzek. Persze nagyon szégyenlem is magam, és sajnálom hogy nem vagyok elég tudatos, hogy parancsoljak az érzéseimnek. A fiammal nagyon el van, mint bármely másik gyerekkel, gondolom - ahogy mondták - "mert még ő is gyerek." Nagyon el vagyok keseredve mostanában. Leginkább azért is írom mert nem tudom kivel megbeszélni. De a véleményekre is kíváncsi vagyok. Tudom hogy szinte csak hideget kapok, de rám fér hogy felnyíljon a szemem (gondolom).2024. máj. 25. 16:22
11/17 anonim válasza:
Gondolomnikyen családok átmeneti otthona.
Kérdező, nem a 6 év korkülönbség a sok, hanem teljesen más élethelyzetben vagytok. Te már anya vagy, ő meg még egy gyerek, még ha értelmesebb is, csak egy kisfiú.
12/17 anonim válasza:
"Pedofil" vagy. Kezeltesd magad és nem rosszból írom.
13/17 A kérdező kommentje:
Nem véleltlenül hangsúlyoztam hogy eddig csak és kizárólag az idősebb férfiakhoz vonzódtam. Ezért nekem is teljesen értelmetlen és megmagyarázhatatlan ez a helyzet
2024. máj. 25. 20:49
14/17 anonim válasza:
Neked most a legkisebb gondod is nagyobb annál, hogy kibe vagy szerelmes. Elöször tedd rendbe az életedet, teremts magadnak és a gyerekednek normális otthont, arra használd az energiádat, utána gondolkodj párkapcsolatban.
15/17 anonim válasza:
Most még sok a 6 év korkülönbség, kb 6-7 év múlva már simán beleférne. De ő még most csak egy gyerek, hagyd békén, ne tedd tönkre az életét, elég ha a tiédet elcseszted. 22 évesen már 2 éves gyereket van, valami átmeneti otthonban éltek. Gyerek apjával már nem vagy együtt, de azóta túl vagy már egy másik kapcsolaton. Neked mindegy csak pasi legyen. De inkább az életedre koncentrálj, azt tedd rendbe. De legalább azt tedd meg, hogy nem szülsz majd mindegyiknek...
16/17 anonim válasza:
Istenem kérdező, te annyira de annyira naív, és álmodozó vagy. Hiába nőttél fel és van egy gyermeked, de senki nem tanított meg rá, hogy a realitások talaján állj. Azért más, hogy a férfi tini-e vagy egy nő, mert a nők korábban érnek, alapból, másrészt nagy százalékban a nők már korábban is képesek komolyabb elköteleződésre a párjuk mellett, de egy 16 éves fiú még csak ezután fogja elkezdeni az életét! A mai világban a legtöbb férfi (és a te kiszemelted, még csak egy tini) még csak épp kiéli magát, belekezd, és befejez kapcsolatokat, vagy sokáig csak egoistán laza kapcsolatokat tart fent. Nem várhatod, egy 16 éves fiútól hogy érted, egy fiatal anyáért eldobja a fiatalságát.. mégis hova vezetne ez? Neked most a gyerekeddel kel foglalkoznod felelősen, nem tini fiúkkal szórakozni.
17/17 A kérdező kommentje:
16-os, teljesen igazad van. Persze nem is arról van szó hogy elvárnám tőle hogy feladjam a fiatalságát, valóban álmodozó vagyok, egész életemben az voltam, de azzal én is tisztában vagyok hogy ez nem tartana örökké, ugyan úgy ahogy egyik másik kapcsolatom sem, mert ahogy mondjátok, most magamra, a gyerekemre és a munkámra kell koncentrálnom. Csak azért lehetett ez az egész olyan csábító mert egyáltalán nem esett nehezemre érzelmileg megnyílni és kibontakozni. Nem úgy, mint az előző kapcsolatomban. Köszönöm a viszonylag értelmes és visszafogott válaszokat, csodálkozom hogy nem ment az anyázás és társai 😆
2024. máj. 26. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!