Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom hogy azt akarja? 22 éves lány vagyok van egy ismerősöm 43 éves pasi. Szimpatikus meg minden tök normális. Nincs senkije és nekem sem.
Mennem kellett Szegedre és ő felajánlotta hogy elvisz 5000ft-ért (az üzemanyag kb 3x annyi) semmi dolga nem volt csak miattam kocsikázott annyit és bukott is az úton nen csak az idejét hanem a benzinen is. 🫣
Ingyen akart én erőltettem hogy ingyen nem akarom.
Benne van a pakliban, hogy nem baráti jellegű szándékkal fuvarozott el.
Nekem az a tapasztalatom, hogy a férfiak azokat a nőket szeretik ide-oda elvinni akiktől szeretnének is valamit, mert ez jó ürügy arra, hogy addig is az adott lány közelében legyen és persze ebből látható, hogy ő milyen jó fej.
Azt mondta neki megéri az idő meg a pénz a társaságom.
Nem próbálkozott nyúlkált vagy ilyesmi.
Vagyis csak finoman pl van az alkaromon egy régi égési seb és megfogta és kicsit kifordította hogy "itt mi történt a kezeddel" ?
6
Szóval nem bántad volna, ha több is lett volna.
"Ne a nő kezdeményezzen azért...."
Ha valamit kezdeményezett volna akkor lett volna belőle egy 12 évados sorozat.
De így, hogy nem...
Lett belőle 1 perc....egyik balra ment másik jobbra....történet vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!