Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van ennyi frusztrált nő?
Az ilyenek párkapcsolatban élnek, vagy rendszeresen csalják őket, vagy verték, erőszakolták őket?
Annyi gyűlölet van sok nőben, hogy hihetetlen.
Az ember már fél ismerkedni, mert ki tudja, mikor melyik arcát mutatja egy ilyen.
Nemcsak sok nő ilyen, hanem a pasik egy része is. És bármitől az lehet valaki. Itt a példa a kérdés alatt. Durva, hogy hogy össze tudnak ugrani emberek, csak azért, mert nem egyezik a véleményük és egymásra akarják erőltetni a saját álláspontjukat.
Meg mi van, ha idegesítő a személyiséged és azért olyanok veled amilyenek?
41, nekem az fura, hogy valakik úgy reagálnak le egy teljesen ártalmatlan mondatot is, hogy totális kivégzésnek élik meg, és úgy is reagálnak.
Ilyeneknél valami nagyon elgurult valamerre.
Én nő vagyok. Engem nagyon sok férfi bántott már az életem során. Molesztálás, lelki-testi bántalmazás. Volt hogy megvertek csak mert nem vagyok olyan csajszi mint akikért ízig -vérig odavannak. A tipikus fullos menő csajokért.
Olyan csúnyán átvágtak engem/bántak velem, hogy ha leírnám lehet hirtelen köpni nyelni nem tudnál. Még sem vagyok megkeseredve…még sem hibáztatom a férfiakat, pedig nekem lenne okom is a gyűlöletre. És azt vettem észre, hogy leginkább pont a férfiak azok akik folyton szidják a nőket…
Azért, mert nem jött be nekik az élet. Rossz pasit választottak a rossz pasi után, azután még annál is, és utána még annál és, és ezután még annál is, ezután még annál is, ezután még annál is annálisabb rossz pasit választottak. Ez kb 10-20 évet emészt fel az életükből, sokszor az evésbe menekülnek, vagy épp a túlzott edzésbe, először 1 macskát, vagy 1 kutyát vesznek, aztán jön mégegy, aztán megint mégegy, megint mégegy, az idejük nagyrészét az evés, vagy az edzés, illetve az állatok veszik el.
Szellemileg a sok sérülés amit az évek alatt elszenvedtek megteszi a hatását, minden aminek pénisze van gyűlölik és mélyen elitélik és megvetik. Már nem akarnak kapcsolatot, nem akarnak semmit, de kell valami ahol kiélhetik a bennük lévő dühöt, sértettséget, remek gyógyszer és hely erre pl ez az oldal, a reddit, Facebookon az asszonysutyorgó, ott aztán adnak a kultúrának.
Összességében így változnak át hárpiákká, plusz 40-50 körül jön a klimax, jön, hogy mégsem jött össze se gyerek, se család, se közös otthon, a rég dédelgetett álma szertefoszlott, a biológiai órája letelt....
Eléggé nehéz dolog ez a nőknek, és sajnálom őket, mert van egy nő ismerősöm aki pont ilyen amit leírtam és pont azokból az okokból amiket szintén leírtam.
Szerintem remek anya lehetett volna, remek, törődő feleség....de bedarálta az élet, a férfiak akik kihasználták, akikkel nem tudott mit kezdeni, akik csak bántották, megcsalták, meg persze a saját naívsága is nagyrészt közrejátszott.
Tehát eléggé összetett amiért ilyenné válnak. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!