Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van itt ennyi frusztrált, bunkó férfi?
1. Szimpla kérdés. Igazából szavazást is akartam kitenni, de túl gyorsan írtam ki és elfelejtettem.. :(
Én azokat a nőket sajnálom, akik tanácsot akarnak kérni, de nem tudnak a trollok miatt.
3. Nekem még annyi a bajom ezzel, hogy amikor itt kérem vállalják az arcukat, felém fordítják a kérdést és tőlem várják azt a bizonyos Facebook linket.
Annyira szánalmas, élettelen emberek az ilyenek.. :D
Élőben ezek azok a tipikus nulla, nyomingerek, akik egy szót nem mernek szólni egy emberhez, nemhogy egy nőhöz! :)
Nem tudhatod, lehet, hogy ezek között vannak a te közeli ismerőseid is....anonim módon bármit mer mondani bárki....
Lehet, hogy a kollégád a facebookon vagy a munkahelyeden ártatlan kedves, nem kötekedő, itt meg megmutatja az igazi arcát.
Olvass utána az incel férfiaknak. Alapvető, hogy minden nőt, illetve női véleményt leszólnak. Ebbe a kategóriába tartoznak azok is, akiknek már volt valamilyen párkapcsolata, de azóta nem sikerül újat összehozniuk. Régi mondás, de "dögöljön meg a szomszéd tehene is". Ha nekik nincs párjuk, akkor a nők előbb-utóbb ellenséggé válnak a szemükben. Panaszkodnak itt a GYIK-en is, majd, amint valódi nőt észlelnek, kiebrudalják innen. :-(
Való életben is vannak ilyen férfiak. Környezetemben is találhatók rokonságba, munkahelyen, szomszédságban... Van olyan munkatárs, aki a leszbikusokat szinte ellenségnek tartja. Pár hónap után derült ki, azért szidja őket, mert, "mi az, hogy miközben, neki férfiként nincs nője, két nő egymást, miért szereti". :-o (Bocs a hülye megfogalmazásért, így mondta nagyjából.)
51F
5-6
Köszönöm, igazgatok van.
Engem mostanában igazából nem is ért ehhez hasonló sérelem, de egy lányt mertem megvédeni akinek volt életében először egy éjszakás kalandja és a férfi (hívjuk így) önző volt vele.
Erre elkezdték támadni, hogy jól is tette a srác, hogy a csajnak nem volt orgazmusa és a csaj hogy képzelte hogy ki meri ezt próbálni, hisz egy igazi krva..
Tényleg nem hiszem el, hogy a magyar "férfiak" többsége ilyen lemaradott, buta és csokonyos? :/
8. Elküldjem hogy a csaj kérdése alatt milyen válaszok jöttek?
Nagy esetben már az elején támadni kezdték őt, jogtalanul.
Nőket még itt is képesek előbb elítélni.
Ilyet meg csak azok támadnak akik általában frusztráltak és ki vannak agyilag már borulva, mert egy nő sem fekszik le velük. Tipikus kerülendő lúzerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!