Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van ennyi frusztrált nő?
Az ilyenek párkapcsolatban élnek, vagy rendszeresen csalják őket, vagy verték, erőszakolták őket?
Annyi gyűlölet van sok nőben, hogy hihetetlen.
Az ember már fél ismerkedni, mert ki tudja, mikor melyik arcát mutatja egy ilyen.
A férfiaktól.
Lehet lepontozni meg belém kötögetni érte...
Könnyen belátható, hogy senki (na jóó, 99%-unk) nem úgy kerül ki születésekor a kórház ajtaján, hogy már akkor "pöccre indul"... Az ovi ajtaján sem úgy lépünk be. Általános, majd középiskola végére azért már vannak élmények a fiúcskák és bácsikák viselkedése kapcsán. Mire lediplomázunk, munkába állunk, már nincsenek illúzióink, láttunk, hallottunk eleget. De sajnos itt nem áll meg a dolog, továbbra is ömlik a nyakunkba a sok szar vagy a saját tapasztalásaink által, vagy a másokét hallgatva, látva.
Nincs min csodálkozni.
11# "Nem érted, hogy nem megoldás a fütyi mindenre???"
Én ezt kaptam rá, pedig én is a férfiakat tettem érte felelőssé....
F
11-nek igaza van. Mondjuk én ezt már elengedtem. Akkor is annak szólt a frusztráltságom, hogy elhittem, nem minden férfi egyforma. És hogy én nem tudok semmit tenni. Aztán jött egy pont, amikor letettem ezt, mint egy nehéz hátizsákot.
Azóta aszexuálisként viselkedem. Férfiak nagyon jó barátok, emberek tudnak lenni, de romantikus, szexuális dolgokban elbunkósodnak. Egy férfi addig tisztel, amíg nem látott meztelenül.
Az egyik észlény szerint a farok megoldja a nő összes problémáját, a másik idióta szerint a farok okozza a nő összes problémáját.
Az esetleg elképzelhető, hogy az életünk nem a férfiak körül forog? Tehát ezer más problémánk és ezer más örömünk van a pasikon kívül. Nem? Ez elképzelhetetken?
18
De, konkrétan ezt állítjátok. A 11-es megérvelte, hogy minden bajunk a férfiktól eredeztethető, te meg arról regéltél, hogy egy jó kapcsolat mindent megold. Egyik nagyobb ostobaság, mint a másik.
17# Én nem. Mert van, akit nincs miért. Egyrészt.
Másrészt ha mindenkit egyformán tisztelek, a sorozatgyilkost is, azzal szembe köpöm azokat, akiket tényleg lenne miért vagy minimum semmi rosszat nem tettek, pedig többet érdemelnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!