Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van ennyi frusztrált nő?
Az ilyenek párkapcsolatban élnek, vagy rendszeresen csalják őket, vagy verték, erőszakolták őket?
Annyi gyűlölet van sok nőben, hogy hihetetlen.
Az ember már fél ismerkedni, mert ki tudja, mikor melyik arcát mutatja egy ilyen.
Öcsém, ennyi ésszel szabadon...
Az nem úgy működik, hogy van külön párkapcsolati frusztráció meg külön munkahelyi frusztráció meg külön egyéb frusztráció és ezek közt aztán semmi kapcsolat nincs, illetve egyenként, egymástól teljesen függetlenül megoldhatóak. XD Tudod, az ember ennél egy picit összetettebb.
Ha valaki szenved a munkahelyén, folyamatos anyagi problémák gyötrik, baj van az egészségével az jó eséllyel a kapcsolatában is frusztrált lesz, még akkor is, ha egy csodálatos emberrel van együtt. Ez nem szétszálazható ilyen módon.
Ráadásul a kérdező ISMERKEDÉSRŐL beszélt. Te honnan a viharból tudod, hogy egy random ember ismerkedés során miért feszült? Lehet, hogy párkapcsolati téren vannak gondjai, de lehet, hogy TELJESEN MÁS baja van. Vágod?
"De a PÁRKAPCSOLATI frusztráltságot megoldja."
Dehogy oldja! Szerinted csak olyan probléma lehet a kapcsolatban, amit megold a farkad? Ne legyél már ennyire buta.
25# jól van, értjük, elég lesz😂😂😂
Te mitől vagy frusztrált, kedves 25-ös? Nem a fütyi miatt, ezt már tudjuk.
26# Nem ám a fütyi (és vagy hiánya) miatt, ááá!
Én munkahelyen kizárólag a könyvelés miatt vagyok frusztrált, vagy ha lefagy a rendszer 😂😂😂😂
28
Az ostoba elképzeléseitek szerint én csak és kizárólag a Gyakorikérdések miatt lehetek frusztrált, nem? Hiszen semmilyen más téren tapasztalt probléma, nehézség nem hathat ki arra, hogy én itt mit teszek. :D
Jól gondolom? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!