Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi megkeseredett 30-40 éves nő magyarországon?
Figyelt kérdés
Fiatalabb nő vagyok, és azt vettem észre, hogy a legtöbb nő akik a 30-40-es éveiben járnak, azok csak a kompetenciát látják bennem, és nem képesek az ismerkedésre. Az ismerőseim közül sokan tapasztalják ezt, és kiváncsi vagyok hogy mások hogyan látják ezt a jelenséget, vagy hogy egyáltalán más is tapasztalt már ilyet vagy sem? Persze kivételek vannak, és szó sincs arról, hogy én most támadnék ezzel bárkit is, csak szeretném tudni hogy miért lehet ez. Sok olyan nővel találkoztam a környezetembe, akik hajlamosak aláásni, keresztbetenni és megkeseríteni a mindennapokat szimplán csak azért mert..jún. 12. 10:51
31/32 A kérdező kommentje:
A válaszokból elnézve van itt néhány ember, aki teljesen félreérti itt a dolgokat. Szó sincs fellengzős hülyeségekről :D nem tudom ez hogy fordult el ennyire másik írányba, de az biztos, hogy nem egyedül vagyok ezzel, és van aki megérti, hogy miről is beszélek. Csak örülni tudok azoknak akik nem tapasztaltak ilyet. :)
jún. 12. 15:30
32/32 anonim válasza:
Addigra túl van min. 2 váláson; 1-2 gyerek is rajta maradt; "mindig a másik a hibás" játékot már vagy 10* eljátszották az ismerkedései során; nem foglalkozik önmagával (testileg-, de inkább lelkileg)...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!