Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi megkeseredett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi megkeseredett 30-40 éves nő magyarországon?

Figyelt kérdés
Fiatalabb nő vagyok, és azt vettem észre, hogy a legtöbb nő akik a 30-40-es éveiben járnak, azok csak a kompetenciát látják bennem, és nem képesek az ismerkedésre. Az ismerőseim közül sokan tapasztalják ezt, és kiváncsi vagyok hogy mások hogyan látják ezt a jelenséget, vagy hogy egyáltalán más is tapasztalt már ilyet vagy sem? Persze kivételek vannak, és szó sincs arról, hogy én most támadnék ezzel bárkit is, csak szeretném tudni hogy miért lehet ez. Sok olyan nővel találkoztam a környezetembe, akik hajlamosak aláásni, keresztbetenni és megkeseríteni a mindennapokat szimplán csak azért mert..
jún. 12. 10:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
85%

De ezeket csak te gondolod. Te gondolod, hogy ők gondolják. Ha nem ismernek, te sem ismered őket, csak feltételezed, hogy ez a bajuk.

Az adókedvezmény miatti utálat sem konkrétan neked szól.

jún. 12. 12:39
 22/32 anonim ***** válasza:
85%
Én is kíváncsi lennék inkább mik azok a konkrétumok pontosan amik alapján feltételezel, majd a feltételezéseid mentén eljutsz egy szintén feltételezett végkövetkeztetéshez?
jún. 12. 12:44
 23/32 anonim ***** válasza:
11%
Lefőtt nekik a kávé 😂 Belül tudják, érzik, hogy normális férfiaknak kellett volna esélyt adniuk, de nekik a chad kellett aki dobta őket fiatalabbért. Ezért másokon vezetik le az ebből fakadó frusztráltságukat.
jún. 12. 12:55
 24/32 anonim ***** válasza:
79%
A kérdezőnek lefőtt a kv, már se lát se hall, úgy ír.
jún. 12. 12:57
 25/32 anonim ***** válasza:
81%
Ha lefőtt a kávé, akkor az egész helyiségben fincsi kávéillat van, lehet bele tenni a tejet, édesítőt, és hátradőlve élvezni. Ez egy béna analógia.
jún. 12. 12:59
 26/32 anonim ***** válasza:
20%

A #4 válaszoló leírta a dolgot. Majd 30-40 körül te is olyan leszel. Sajnos a nők mentalitása ilyen, de ilyen is volt, pl volt, hogy azért hagytam ott egy munkahelyet, mert a java csak női dolgozók voltak és nem bírtam már elviselni azt a szart amit kevernek egymásnak, egymás alá.

Életem egyik legstresszesebb és legkibírhatlanabb helye volt ahol voltam, pedig Borsodban és Szabolcsban is éltem már, sőt, volt egy időszak amikor koszovoban is éltem, de mind közül az a munkahely volt a legbrutálisabb a nők viselkedése miatt. Vajon mi mehet a női börtönökben, szerintem ezerszer durvább mint a legbrutálisabb mexikói férfi börtönben.

Valahogy a nők mindig a másik nőnek akarnak alátenni, de miért, miért van ez veletek?

jún. 12. 12:59
 27/32 anonim ***** válasza:
80%
26, nincs ez velünk.
jún. 12. 13:00
 28/32 anonim ***** válasza:
85%
25# Ettől a kommenttol most nagyon megkívántam egy kávét
jún. 12. 13:01
 29/32 anonim ***** válasza:
80%

Hogyan tudja ez a rengeteg 30-40 éves nő megkeseríteni a mindennapjaid? Minden nap más teszi? Pontosan hány nőről van szó, akivel rendszeres esemény és mit tett?

Nekem férfiként egy ilyen személy sincs az életemben, aki rossz hatással van, azt lezárom, nem keresem, így semmi rosszat nem tud tenni.

jún. 12. 13:29
 30/32 anonim ***** válasza:
86%
Tehát bedobod az ilyen "kompetenciás"-fellengzős hülyeségeidet a melóhelyen aztán ráfogod a hasonszőrű társaiddal, hogy ááá biztos a korotok miatt utálnak titetek?? :D
jún. 12. 14:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!