Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi megkeseredett 30-40 éves nő magyarországon?
Honnan tudod, hogy a korod miatt volt veled konfliktus?
Nekem eddig mindig a személyisége miatt volt valaki nem szimpi, nem a kora, neme, kinézete miatt.
14, dettó. Azt sem tudom, a saját húgom mit gondol, pedig napi szinten beszélünk.
(Engem amúgy megijeszt, hogy ha minden férfi ugyanazt gondolja.)
#12 Jogos kérdés. Leginkább a munkahelyem miatt, illetve mivel az ismerősi körömben is sokkal többen tapasztalják azt, hogy valahogy a feszültség visszavezethető a korhoz. Nekem van néhány rossz tapasztalatom azokkal, akiket zavar hogy én 25 év alattiként többet keresek az adókedvezmény miatt, és ezáltal úgy érzékelik, hogy a munkáltató többre tartja az én munkámat, illetve nagyobb becsben. Az már nem érdekli őket, hogy ez a cégen kívűl esik, és szó sincs ilyenről...másrészről meg nem az lenne a cél, hogy a következő generációnak jobb legyen? Úgy gondolom, hogy az én munkám is (és itt nem közvetlenül arra gondolok, hogy mint 8 órás munka) akkor fog eredményes lenni, ha az én gyerekemnek pl jobb lesz, több lehetősége lesz az életben, vagy egyszerűbb lesz neki néhány dolog, ami nekem nem lehetet.
Illetve azért is tartom kizártnak a személyiség miatti részét, mivel a legtöbb ilyen helyzetben az adott illető mégcsak nem is ismer, vagy probálkozott egyáltalán megismerni. Rettentő sok előítélet van az emberekben, bár az tény, hogy azt nem általánosíthatom egy bizonyos rétegre csak.
Valószínűleg nem bírják, hogy oda nem illő idegen szavakat használsz.
Egyébként én nem tapasztalok ilyent.
Szerintem ez abszolút de nem kor függő. Viszont a szebb, csinosabb, okosabb nőket mindig is utálni fogja a többi. A nők között mindig is menni fog egyfajta a versengés.
De ezzel nem kell foglalkozni. Én már nem vagyok 20 éves, mégis sokan nem kedvelnek tudom, mert jól érzem magam, vidám vagyok. Sok korombeli nő, akikről a kérdező is írt, vagy beválasztott egy rossz férjet, vagy egyedülálló anyuka pl.
Persze azért mert az ember hoz egy rossz döntést, még nem másokat kellene utálni, olyanokat akik jól érzik magukat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!