Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi megkeseredett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi megkeseredett 30-40 éves nő magyarországon?

Figyelt kérdés
Fiatalabb nő vagyok, és azt vettem észre, hogy a legtöbb nő akik a 30-40-es éveiben járnak, azok csak a kompetenciát látják bennem, és nem képesek az ismerkedésre. Az ismerőseim közül sokan tapasztalják ezt, és kiváncsi vagyok hogy mások hogyan látják ezt a jelenséget, vagy hogy egyáltalán más is tapasztalt már ilyet vagy sem? Persze kivételek vannak, és szó sincs arról, hogy én most támadnék ezzel bárkit is, csak szeretném tudni hogy miért lehet ez. Sok olyan nővel találkoztam a környezetembe, akik hajlamosak aláásni, keresztbetenni és megkeseríteni a mindennapokat szimplán csak azért mert..
jún. 12. 10:51
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
#8 nem hinném, hogy torzítás. Igazából mindenki másként fogja látni a saját szemszögéből, de attól meg lehetnek valós tapasztalatai. Azt egy szóval sem mondtam, hogy nem élik a saját világukat, és a kérdésem nem is arra irányult, hogy kinek mennyire lennék fontos. A kérdés itt az, hogy miért váltja ki néhány emberből az ellenszenvedt, és folyamodik valaki olyan viselkedéshez, mint amit említettem fentebb. Nyilván neveltetés kérdése is lehet, és az is hogy mit tanult el a környezetétől. #9 miért lenne ez kamu kérdés?
jún. 12. 11:47
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod, hogy a korod miatt volt veled konfliktus?

Nekem eddig mindig a személyisége miatt volt valaki nem szimpi, nem a kora, neme, kinézete miatt.

jún. 12. 11:50
 13/32 anonim ***** válasza:
90%
Én is azt gondolom, hogy a személyiségeddel lehet inkább a probléma, csak te szereted ezt a korkülönbségre ráfogni ami őszintén szólva nagyon erőltetett.
jún. 12. 11:53
 14/32 Laylah ***** válasza:
100%
BeefEater, én nőként sem tudom, hogy a nők többsége hogyan gondolkodik, nem csak ebben a konkurencia-kérdésben, de pl. hiszti, manipuláció, vásárlásmánia, anyai ösztön, stb. témákban sem... ¯_ (ツ) _ / ¯
jún. 12. 11:55
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

14, dettó. Azt sem tudom, a saját húgom mit gondol, pedig napi szinten beszélünk.

(Engem amúgy megijeszt, hogy ha minden férfi ugyanazt gondolja.)

jún. 12. 11:57
 16/32 A kérdező kommentje:

#12 Jogos kérdés. Leginkább a munkahelyem miatt, illetve mivel az ismerősi körömben is sokkal többen tapasztalják azt, hogy valahogy a feszültség visszavezethető a korhoz. Nekem van néhány rossz tapasztalatom azokkal, akiket zavar hogy én 25 év alattiként többet keresek az adókedvezmény miatt, és ezáltal úgy érzékelik, hogy a munkáltató többre tartja az én munkámat, illetve nagyobb becsben. Az már nem érdekli őket, hogy ez a cégen kívűl esik, és szó sincs ilyenről...másrészről meg nem az lenne a cél, hogy a következő generációnak jobb legyen? Úgy gondolom, hogy az én munkám is (és itt nem közvetlenül arra gondolok, hogy mint 8 órás munka) akkor fog eredményes lenni, ha az én gyerekemnek pl jobb lesz, több lehetősége lesz az életben, vagy egyszerűbb lesz neki néhány dolog, ami nekem nem lehetet.

Illetve azért is tartom kizártnak a személyiség miatti részét, mivel a legtöbb ilyen helyzetben az adott illető mégcsak nem is ismer, vagy probálkozott egyáltalán megismerni. Rettentő sok előítélet van az emberekben, bár az tény, hogy azt nem általánosíthatom egy bizonyos rétegre csak.

jún. 12. 11:59
 17/32 anonim ***** válasza:
76%

Valószínűleg nem bírják, hogy oda nem illő idegen szavakat használsz.

Egyébként én nem tapasztalok ilyent.

jún. 12. 12:02
 18/32 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem ez abszolút de nem kor függő. Viszont a szebb, csinosabb, okosabb nőket mindig is utálni fogja a többi. A nők között mindig is menni fog egyfajta a versengés.

De ezzel nem kell foglalkozni. Én már nem vagyok 20 éves, mégis sokan nem kedvelnek tudom, mert jól érzem magam, vidám vagyok. Sok korombeli nő, akikről a kérdező is írt, vagy beválasztott egy rossz férjet, vagy egyedülálló anyuka pl.

Persze azért mert az ember hoz egy rossz döntést, még nem másokat kellene utálni, olyanokat akik jól érzik magukat.

jún. 12. 12:13
 19/32 anonim ***** válasza:
13%
Alapvető női természet.
jún. 12. 12:28
 20/32 anonim ***** válasza:
90%
Soha nem tapasztaltam ilyet, pláne nem mint jellemző probléma amiről mindenki így vélekedik egy szűk környezetben.
jún. 12. 12:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!