Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi megkeseredett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi megkeseredett 30-40 éves nő magyarországon?

Figyelt kérdés
Fiatalabb nő vagyok, és azt vettem észre, hogy a legtöbb nő akik a 30-40-es éveiben járnak, azok csak a kompetenciát látják bennem, és nem képesek az ismerkedésre. Az ismerőseim közül sokan tapasztalják ezt, és kiváncsi vagyok hogy mások hogyan látják ezt a jelenséget, vagy hogy egyáltalán más is tapasztalt már ilyet vagy sem? Persze kivételek vannak, és szó sincs arról, hogy én most támadnék ezzel bárkit is, csak szeretném tudni hogy miért lehet ez. Sok olyan nővel találkoztam a környezetembe, akik hajlamosak aláásni, keresztbetenni és megkeseríteni a mindennapokat szimplán csak azért mert..
jún. 12. 10:51
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
44%
jún. 12. 10:57
 2/32 BeefEater ***** válasza:
94%

"azok csak a kompetenciát látják bennem"

Ebben te biztos vagy, hogy a kompetenciát (és nem a konkurenciát) látják benned?

jún. 12. 11:04
 3/32 A kérdező kommentje:
#2 oh igen, igazad van. :)
jún. 12. 11:09
 4/32 anonim ***** válasza:
55%
1000 éve így van és minden évben megkérdezik a 20-asok, aztán ők lesznek a 30-asok
jún. 12. 11:10
 5/32 BeefEater ***** válasza:
45%

Kérdező, itt egy kávé: |_P :D

(Érdemben hozzászólni nem tudok, férfi létemre nem tudom random nők hogy gondolkodnak.)

jún. 12. 11:14
 6/32 A kérdező kommentje:
#4 akkor mit lehetne tenni azért,hogy ez ne így legyen? Mi a probléma forrása? Hogyan lehet rajta változtatni,illetve globális jelenség, vagy vannak olyan tényezők magyarországon amik miatt ez kialakult?
jún. 12. 11:15
 7/32 A kérdező kommentje:
#5 ez de jópofa :D, köszi a kávét
jún. 12. 11:16
 8/32 anonim ***** válasza:
84%

Torzítás, csak ezt a típust veszed észre.

Biztos vagyok benne, hogy a jelentős többség a környezetedben éli a világát, egy pillanatra sem jutsz eszükbe, ha holnap eltűnnél hirtelen, észre sem vennék a változást.

Fogadok, hogy a "legtöbb nő" inkább így van veled.

jún. 12. 11:25
 9/32 anonim ***** válasza:
87%
(Én meg fogadok, h kamu kérdés.)
jún. 12. 11:40
 10/32 anonim ***** válasza:
35%

Én 40 éves vagyok,engem a velem egykorúak és a fiatalabbak is utálbak.Nem mindenki,de sokan vannak.Ezek mind ismerősök,jópárral 20 éve is utáltuk egymást.

Mindig lesz olyan,aki szivatni fog,keredztbe tesz.A legtöbbje megkeseredett,irigy.És a legjobb,hogy semmivel se különbek,csak most játszák a szentet.

VAnnak azért normális nők is.

jún. 12. 11:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!