Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít olyan nagy elvárásnak, főleg ezen az oldalon ha egy férfinak a kifejezetten vékony nők jönnek be?
Már többször megfigyeltem itt az oldalon a "Milyen nők jönnek be?" féle kérdéseknél, hogy ha valaki odaírja a válaszában hogy "Legyen vékony." akkor őt általában alaposan lepontozzák..
Nekem is a vékony nők jönnek be, ez tényleg ilyen nagy elvárásnak számít??
Azzal semmi baj nem lenne, ha csak annyit ír vki, hogy a vékonyak tetszenek neki.
A baj az, hogy elkezdik szapulni a kövéreket (mint fentebb), vagy elkezdenek vagdalkozni, ha kiderül, hogy ők nem épp vonzóak, illetve ha meg akarnak változtatni valakit.
Én csak nem értem. Ha pasi lennék, biztos hogy olyan nők jönnének be, akiken "van mit fogni". Mi a jó abban hogy elveszik a karjaid közt mikor öleled. És hogy szinte nincsenek idomai?
Nem, nem vagyok irigy, ha akarnék én is lehetnék 40 kilós. Direkt gyúrtam fenékre, így a karcsú derekamhoz olyan brazilos hátsóm van. Így tetszem magamnak meg a pasiknak. Ilyen nők jönnének be ha pasi lennék.
A mai magyar társadalmat megnézve rengeteg az elhízott nő.
Talán ez áll mögötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!