Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért számít olyan nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít olyan nagy elvárásnak, főleg ezen az oldalon ha egy férfinak a kifejezetten vékony nők jönnek be?

Figyelt kérdés

Már többször megfigyeltem itt az oldalon a "Milyen nők jönnek be?" féle kérdéseknél, hogy ha valaki odaírja a válaszában hogy "Legyen vékony." akkor őt általában alaposan lepontozzák..

Nekem is a vékony nők jönnek be, ez tényleg ilyen nagy elvárásnak számít??

2024. jún. 12. 10:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Azzal semmi baj nem lenne, ha csak annyit ír vki, hogy a vékonyak tetszenek neki.

A baj az, hogy elkezdik szapulni a kövéreket (mint fentebb), vagy elkezdenek vagdalkozni, ha kiderül, hogy ők nem épp vonzóak, illetve ha meg akarnak változtatni valakit.

2024. jún. 12. 11:47
 12/19 anonim ***** válasza:
85%
Ha vékony nőt preferálod akkor biztos van vékony nőd. Mi a probléma?
2024. jún. 12. 11:55
 13/19 anonim ***** válasza:
96%
12. Gondolom az, hogy nincs 😂
2024. jún. 12. 11:56
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően két okból. Vagy mert összekötik a túsúlyos nők gusztustalan fikizásával, vagy pedig egy hájtenger pasi írja ki, mint pl Shrek.
2024. jún. 12. 12:28
 15/19 anonim ***** válasza:
30%

Én csak nem értem. Ha pasi lennék, biztos hogy olyan nők jönnének be, akiken "van mit fogni". Mi a jó abban hogy elveszik a karjaid közt mikor öleled. És hogy szinte nincsenek idomai?

Nem, nem vagyok irigy, ha akarnék én is lehetnék 40 kilós. Direkt gyúrtam fenékre, így a karcsú derekamhoz olyan brazilos hátsóm van. Így tetszem magamnak meg a pasiknak. Ilyen nők jönnének be ha pasi lennék.

2024. jún. 12. 13:05
 16/19 anonim ***** válasza:
78%
15 - Ajánlom figyelmedbe az "ízlés" szó jelentésének tanulmányozását.
2024. jún. 12. 13:07
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Akit ténylegesen bántanak azért mert kövér, az könnyen ugrik erre is. Nem feltétlen jogos, viszont nem mindegy a kontesztus, ha be elehet azonosítani bántásnak, akkor lesz aki be is fogja bántásnak azonosítani.
2024. jún. 12. 14:54
 18/19 anonim ***** válasza:
32%

A mai magyar társadalmat megnézve rengeteg az elhízott nő.

Talán ez áll mögötte.

2024. jún. 12. 18:39
 19/19 anonim ***** válasza:
79%
Kevesebb, mint az elhízott férfi.
2024. jún. 12. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!