Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért számít olyan nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít olyan nagy elvárásnak, főleg ezen az oldalon ha egy férfinak a kifejezetten vékony nők jönnek be?

Figyelt kérdés

Már többször megfigyeltem itt az oldalon a "Milyen nők jönnek be?" féle kérdéseknél, hogy ha valaki odaírja a válaszában hogy "Legyen vékony." akkor őt általában alaposan lepontozzák..

Nekem is a vékony nők jönnek be, ez tényleg ilyen nagy elvárásnak számít??

jún. 12. 10:03
1 2
 1/19 Noren1989 ***** válasza:
79%

Ez nem nagy, vagy kicsi elvàràs.

Szimplàn egy preferencia.

A lepontozàst nem nőktől kapod, ne tévesszen meg.

jún. 12. 10:06
 2/19 anonim ***** válasza:
76%
Mindenkinek más jön be, ezt ideje volna végre belátni.
jún. 12. 10:06
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Semmibaj az elvárásokkal, csak ne legyen hiszti ha a másik oldalon is vannak
jún. 12. 10:08
 4/19 anonim ***** válasza:
36%
Nem. Azt vársz el, amit csak szeretnél. Nekem is a vékonyabbak jönnek be és leszarom, ha emiatt lepontoznak :D A frusztrált pattanásos kövér csúnya nőkkel, akiktől hemzseg ez az oldal, nem kell foglalkozni :D
jún. 12. 10:09
 5/19 anonim ***** válasza:
94%
#4 attól mert nem vékony, miért lenne frusztrált és pattanásos?😂
jún. 12. 10:19
 6/19 A kérdező kommentje:

#6 Én most írtam ki először ezt a kérdést..

72kg és 179cm magas vagyok.

jún. 12. 10:28
 7/19 anonim ***** válasza:
87%
Én szerintem általában azért vannak lepontozva olykor afféle válaszok mert hozzá van írva, hogy a kövér nők disznók és hasonlók, vagy olyan (félpipás) férfiak írják azokat a válaszokat akik szintén kövérek és nem hajlandóak lefogyni.
jún. 12. 10:32
 8/19 anonim ***** válasza:
93%
#8 pontosan. Én most fogytam közel 20 kilót, de baromira idegesít a bálnázás meg a disznózás. Nekem sem tetszenek a vékony pasik, mégse gúnyolódom...
jún. 12. 10:35
 9/19 anonim ***** válasza:
92%

Két okból vannak lepontozva:

1. A teltebb nőt EGY RÉSZE (!!!) valóban frusztrált, és egyszerűen zavarja őket, hogy a férfiak egy jelentős hányadának nem jönnek be.

2. A vékony nők iránti vonzalmukat megfogalmazó férfiak közül sokan nem is annyira a karcsú női test szépségét emelik ki, csak megalázó megjegyzéseket tesznek a másik oldalra. Ezekben az esetekben nem az a cél, hogy közöljék a preferenciáikat, pusztán mocskolni akarják a nekik nem tetsző csoportot.

jún. 12. 10:52
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Én csak arra forgatom a szemem, ha megszabja, hogy hány kiló a határ.

Mit érdekli? Nézzen rá, és döntse el látvány alapján.

jún. 12. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!