Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít olyan nagy elvárásnak, főleg ezen az oldalon ha egy férfinak a kifejezetten vékony nők jönnek be?
Már többször megfigyeltem itt az oldalon a "Milyen nők jönnek be?" féle kérdéseknél, hogy ha valaki odaírja a válaszában hogy "Legyen vékony." akkor őt általában alaposan lepontozzák..
Nekem is a vékony nők jönnek be, ez tényleg ilyen nagy elvárásnak számít??
Ez nem nagy, vagy kicsi elvàràs.
Szimplàn egy preferencia.
A lepontozàst nem nőktől kapod, ne tévesszen meg.
#6 Én most írtam ki először ezt a kérdést..
72kg és 179cm magas vagyok.
Két okból vannak lepontozva:
1. A teltebb nőt EGY RÉSZE (!!!) valóban frusztrált, és egyszerűen zavarja őket, hogy a férfiak egy jelentős hányadának nem jönnek be.
2. A vékony nők iránti vonzalmukat megfogalmazó férfiak közül sokan nem is annyira a karcsú női test szépségét emelik ki, csak megalázó megjegyzéseket tesznek a másik oldalra. Ezekben az esetekben nem az a cél, hogy közöljék a preferenciáikat, pusztán mocskolni akarják a nekik nem tetsző csoportot.
Én csak arra forgatom a szemem, ha megszabja, hogy hány kiló a határ.
Mit érdekli? Nézzen rá, és döntse el látvány alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!