Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magában minden férfi így gondolkozik, vagy tényleg kifogtam egy parasztot?
Ez csak egy szex kapcsolat, ezért nem a párkapcsolati problémák rovatba írom a kérdést.
Nem vagyok az a “darab fa”, “tengeri csillag”, vagy ki hogy nevezi féle csaj. Általában én vagyok felül, szopok, állva csináljuk, ilyenek. És általában némi csiklóizgatás után egész gyorsan nedvesem is, szóval mehet a menet. Nem mindig olyan kellemes sajnos eleinte, de én szűk vagyok, ő pedig így szereti. Szóval általában kevés az előjáték. Viszont most nagyon stresszes, feszült napjaim vannak, és több ellazulásra lett volna szükségem. Megkértem, hogy nyaljon ki, mert most olyan jól esne, ha csak feküdhetnék, és ő orgazmusig nyalna. Erre sóhajtott egy nagyot, hogy “Tök jó hogy a nők miatt lehet szívni az előjátékkal, köszi. Na gyere, bugyit le.” Ez már alapból sem esett jól, de gondoltam mit várok egy szex kapcsolattól. Viszont olyan unottan nyalt, rányomta a nyelvét laposan, és jobbra-balra mozgott. Szinte semmi jó érzés nem volt benne. Én próbáltam mondani, hogy a nyelve hegyével, körkörösen próbálja meg, tett két kört, majd visszatért ehhez. Igazából semmi intimitás sem volt benne. Úgyhogy felkönyököltem, mondtam, hogy ezt inkább hagyjuk, és az egész “kapcsolatot” is hagyjuk inkább. Erre mondta, hogy jól van menjek, akkor nézi tovább a telefonjegyzékét “esti program” után kutatva… Annyira megalázottan éreztem magam, és közben egyszerre dühös is voltam, de főleg magamra, hogy idáig jutottam. Most én vagyok hülye, és amúgy egy pasi sem szereti az előjátékot (mert neki fizikailag nincs szüksége rá), csak nem mondják ki? Vagy reménykedhetek, hogy van olyan pasi aki szívesen orgazmusig nyalt volna (persze úgy hogy utána van szex)? 24N
Ahogyan plasztikusan leírod magadról a dolgokat, az alapján bics de elég primkó csaj lehetsz.
Ezt akartad, ezt kaptad.
Nem minden férfi ilyen, de aki beéri érzelemmentes keféléssel, az ne panaszkodjon
Az érzelem mentes kefélés esetén is a nő elvárhat normális előjátékot. Ez a kapcsolat mindkét ember élvezetéről szól, nem csak a férfiról.
Még ha egyáltalán nem szeretek valakit, ha igent mond a szexkapcsolatra és kielégíti az igényeimet, akkor én is ki kell az övét, ha nem kér túl nagy extrákat.
Mit nem lehet ezen felfogni? A szexkapcsolat két emberről szól.
Az előjáték és nyalás nem csak akkor kell ha érzelmek vannak. Akkor is kell ha a nő igényli mert neki jó érzés, izgató.
Ne keverjük össze az előjátékot az érzelmekkel.
Ha nincs érzelem, akkor is van akinek kell a felizguláshoz, mert jó érzés.
Ez a pasi önző, vagy lusta. Ha van egy szeretőm, akkor érdekel hogy ő is jól érezze magát, mert különben milyen férfi vagyok? Az engem is minősít ha a szeretőm nem elégedett velem. Én cikinek érezném.
45# te egy adonisz vagy, egy latin szerető. Még egy érzelemmentes szexkapcsolatban is a fő célod, hogy a partnered 100%-ban kielégüljön.
Ejha, ez igen!
#45 vagyok.
47nek:
Nem mondom hogy főnyeremény vagyok, vagy profi.
A szex része az előjáték, hogy a nő minél jobban felizguljon, jobban érezze magát.
Ha nem csinálja jól a férfi, annak híre megy, nemcsak a szeretője nem lesz elégedett, de ciki is.
Én annak örülök ha elégedett lesz velem akim lesz, mert ha nem, akkor mi lesz a férfi önbecsülésemmel? Ha nem fog jó szeretőnek tartani?
Nyilván ha nem kapja meg amit akar akkor az a pasi kevésbé számít értékes, kellemes szeretőnek. Le lesz cserélve, hacsak nem függ tőle a nő.
Nekem meg jobban tetszene ha a szeretőm boldog velem és nem azon sajnálkozik hogy még miért nem tudott jobbat találni.
Aki rossz az ágyban, nem őket szólom le. Ők is tudnak simogatni, puszilgatni, szenvedélyesen csókolni... Kezük szájuk van.
Amennyire tőlünk telik annyira igyekezhetünk jól csinálni, de mindenkinél van jobb.
A szexkapcsolat lényege a szex, nyilván a nők olyat keresnek aki jól csinálja, amiben benne van az előjáték is, ha arra van igény.
Én nem mondom hogy nőfaló vagyok, csak ha valaki engem választana szeretőnek, akkor már igyekeznék nem csalódást okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!