Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magában minden férfi így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magában minden férfi így gondolkozik, vagy tényleg kifogtam egy parasztot?

Figyelt kérdés

Ez csak egy szex kapcsolat, ezért nem a párkapcsolati problémák rovatba írom a kérdést.

Nem vagyok az a “darab fa”, “tengeri csillag”, vagy ki hogy nevezi féle csaj. Általában én vagyok felül, szopok, állva csináljuk, ilyenek. És általában némi csiklóizgatás után egész gyorsan nedvesem is, szóval mehet a menet. Nem mindig olyan kellemes sajnos eleinte, de én szűk vagyok, ő pedig így szereti. Szóval általában kevés az előjáték. Viszont most nagyon stresszes, feszült napjaim vannak, és több ellazulásra lett volna szükségem. Megkértem, hogy nyaljon ki, mert most olyan jól esne, ha csak feküdhetnék, és ő orgazmusig nyalna. Erre sóhajtott egy nagyot, hogy “Tök jó hogy a nők miatt lehet szívni az előjátékkal, köszi. Na gyere, bugyit le.” Ez már alapból sem esett jól, de gondoltam mit várok egy szex kapcsolattól. Viszont olyan unottan nyalt, rányomta a nyelvét laposan, és jobbra-balra mozgott. Szinte semmi jó érzés nem volt benne. Én próbáltam mondani, hogy a nyelve hegyével, körkörösen próbálja meg, tett két kört, majd visszatért ehhez. Igazából semmi intimitás sem volt benne. Úgyhogy felkönyököltem, mondtam, hogy ezt inkább hagyjuk, és az egész “kapcsolatot” is hagyjuk inkább. Erre mondta, hogy jól van menjek, akkor nézi tovább a telefonjegyzékét “esti program” után kutatva… Annyira megalázottan éreztem magam, és közben egyszerre dühös is voltam, de főleg magamra, hogy idáig jutottam. Most én vagyok hülye, és amúgy egy pasi sem szereti az előjátékot (mert neki fizikailag nincs szüksége rá), csak nem mondják ki? Vagy reménykedhetek, hogy van olyan pasi aki szívesen orgazmusig nyalt volna (persze úgy hogy utána van szex)? 24N

2024. jún. 11. 17:20
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ez gáz,én 42 F vagyok és nálam alap az előjáték amiben minimum kétszer kinyalom a partnert,és nem kérek érte szopást,vagyis nem kell leszopni,max,ha franciázunk én nyalok alulról a partner meg cumizik addig,amíg el nem megy.Én így szoktam,és panasz nem volt még.
2024. jún. 11. 17:29
 2/54 anonim ***** válasza:
50%

Én pl szeretem az előjátékot. De ez emberfüggő. Az más kérdés, hogy neked pont ez a paraszt kellett. :D

Amúgy meg szexkapcsolat, nem tudom miért vársz intimitást.

2024. jún. 11. 17:45
 3/54 Laylah ***** válasza:
96%

Ez már leírva is rohadt megalázó. Kb. egy ingyen k-va voltál neki. Ordas nagy paraszt. Mondjuk nekem már ott megszólalt a fejemben a vészcsengő, mikor azt írtad, hogy nem kellemes eleinte, alig van előjáték, és a hapsi így szereti. Persze, az exem is így szerette, mert ha nem vagy felizgatva rendesen, akkor picit szűkebb vagy, ergo annyira hozzászokott Marok Marcsa fojtogató szeretetéhez, hogy egy normál hüvely már nem elég szoros neki.

Ne add fel azért, bár ha csak szexkapcsolatot szeretnél, ott szerintem nagyobb az esély ilyet kifogni. Aki szeretne, az nem csinálná ezt. Vannak olyan pasik is, akik kifejezetten szeretik a hosszú előjátékot.

2024. jún. 11. 17:45
 4/54 anonim ***** válasza:
13%
Altalában a szex a pasiknak jó csak. Az előjáték is nekik ugy jó ha nekik szól.
2024. jún. 11. 17:52
 5/54 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező nem kifogtad, mert ilyen az átlag férfi, nem érdekli hogy a nőnek jó legyen. De azt javaslom szakítsd meg ezt a kapcsolatot, és olyat keress, aki foglalkozik is veled rendesen.

2. "Amúgy meg szexkapcsolat, nem tudom miért vársz intimitást."

Mert a jó szexhez az kell, ez meg egy parasz, akit nem érdekel az hogy a nőnek jó legyen.

Eleve a belegyezés fogalmát nem értik sokan. Attól hogy igent mondott a jó szexre, még ne adott felhatalmazást rá hogy azt csinálj vele amit csak akarsz. Csak arra hogy azt csináld ami neki jó. Nem egy örömlány a nő. (Mellesleg azzal se csinálhatsz meg bármit, csak nem feltétel hogy élvezze is, de bántani öt se bánthatod, mert az erőszak.)

2024. jún. 11. 18:03
 6/54 Senior Séf ***** válasza:
31%
A férfi célorientált élőlény. Ha szerelmes, eltekint ettől és igyekszik mindent megadni az imádott nőnek, de egy érzelmek nélküli ölelkezésben ilyet ne várj.
2024. jún. 11. 18:04
 7/54 anonim ***** válasza:
87%
Én is szexkapcsolatot kerestem volna, az ilyenek és hasonlók miatt adtam fel. Aztán lehet, hogy normál kapcsolatban is így vannak vele magukban, de legalább nem érzékeltetik, "viselkednek". Nem értem, hogy ha csak szexkapcsolat, akkor miért kell ilyen szarul kezelni... Közben panaszkodnak, hogy miért nem nyitott olyan sok nő erre a kapcsolattípusra.
2024. jún. 11. 18:05
 8/54 anonim ***** válasza:
90%
Én pl nagyon szeretek nyalni. Nekem fontos része a szexnek a (lehetőleg) kölcsönös orális kényeztetés.
2024. jún. 11. 18:08
 9/54 anonim ***** válasza:
96%
Mondd meg a pasikádnak, hogy mehet isten hírével, mivel ez szexx kapcsolat, és nem hozza azt, amit elvársz, amiért neked is megérné.
2024. jún. 11. 18:21
 10/54 anonim ***** válasza:
100%

Engem szerencsére eddig élvezettel és orgazmusig nyaltak, szóval van remény :D

Aki szerint meg azt írja, hogy a szex a pasiknak jó csak, burkoltan beismerte hogy nem tudja hogy kell egy nőt kielégíteni.

2024. jún. 11. 18:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!