Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magában minden férfi így gondolkozik, vagy tényleg kifogtam egy parasztot?
Ez csak egy szex kapcsolat, ezért nem a párkapcsolati problémák rovatba írom a kérdést.
Nem vagyok az a “darab fa”, “tengeri csillag”, vagy ki hogy nevezi féle csaj. Általában én vagyok felül, szopok, állva csináljuk, ilyenek. És általában némi csiklóizgatás után egész gyorsan nedvesem is, szóval mehet a menet. Nem mindig olyan kellemes sajnos eleinte, de én szűk vagyok, ő pedig így szereti. Szóval általában kevés az előjáték. Viszont most nagyon stresszes, feszült napjaim vannak, és több ellazulásra lett volna szükségem. Megkértem, hogy nyaljon ki, mert most olyan jól esne, ha csak feküdhetnék, és ő orgazmusig nyalna. Erre sóhajtott egy nagyot, hogy “Tök jó hogy a nők miatt lehet szívni az előjátékkal, köszi. Na gyere, bugyit le.” Ez már alapból sem esett jól, de gondoltam mit várok egy szex kapcsolattól. Viszont olyan unottan nyalt, rányomta a nyelvét laposan, és jobbra-balra mozgott. Szinte semmi jó érzés nem volt benne. Én próbáltam mondani, hogy a nyelve hegyével, körkörösen próbálja meg, tett két kört, majd visszatért ehhez. Igazából semmi intimitás sem volt benne. Úgyhogy felkönyököltem, mondtam, hogy ezt inkább hagyjuk, és az egész “kapcsolatot” is hagyjuk inkább. Erre mondta, hogy jól van menjek, akkor nézi tovább a telefonjegyzékét “esti program” után kutatva… Annyira megalázottan éreztem magam, és közben egyszerre dühös is voltam, de főleg magamra, hogy idáig jutottam. Most én vagyok hülye, és amúgy egy pasi sem szereti az előjátékot (mert neki fizikailag nincs szüksége rá), csak nem mondják ki? Vagy reménykedhetek, hogy van olyan pasi aki szívesen orgazmusig nyalt volna (persze úgy hogy utána van szex)? 24N
"ergo annyira hozzászokott Marok Marcsa fojtogató szeretetéhez" 🤣🤣🤣
Paraszt, de sok férfi még szexkapcsolatban is szívesen nyújt orális szexet és istennek érzi magát ha eljuttatja a nőt csúcsra.
15 Nem ítélem el a lányt,az ő dolga. De ne jöjjön ide panaszkodni,hogy ezt meg azt nem tette a pasi. Tudjuk jól,hogy nem lehet elvárni a másiktól ilyen kapcsolatba,azt hogy minden igényünket ki elégítse,mivel az érzelem 0.
A szex kapcsolatok kb 80% a,érzelemmentes,tiszteletlen emberekből állnak. Ha a maradék 20 ban maradt a pasi,akkor szimplán csak rá unt a partnerére,ezért már nincs energiája kielégíteni,de még így sincs joga panaszkodni miatta.
Ez ezzel jár.
"Nem mindig olyan kellemes sajnos eleinte, de én szűk vagyok, ő pedig így szereti. Szóval általában kevés az előjáték."
Már ebből kikövetkeztethető, hogy biztosan nem szívesen nyal a pasi. A szexkspcsolat alapja a szexuális vonzalom ami miatt készen áll a nő is és ha ő szart se érez irántad azon kívül, hogy megdugna nem fog veled foglalkozni.
Szerintem aranyos vagy.
Nem az a baj hogy szexkapcsolat, az ilyen palik komoly kapcsolatban sem becsülik a párjukat, maximum megjátszák mert muszáj.
A legtöbb férfi nem az az érzelgős szeretetteli típus állítólag, szerintem ezért nem szeretik a hosszabb előjátékot, simogatást...
Ha olyan férfit találsz akinek az alap természete hogy jóindulatú és szeretetteli. Ők fognak szeretni egy csak szexkapcsolatban is és nyalni is szivesebben fognak, meg együtt éreznek veled hogy neked mi esik jól, boldog vagy e vele, élvezed e eléggé amiket csinál.
Szerintem normális vagy. Szexkapcsolat vagy bármilyen kapcsolatban emberi dolog hogy a szeretet és együtt érzés megjelenik a jóindulatú emberekben. Ehhez nem kell a barátnője lenned.
Ha őt nem érdekli hogy te nem kapsz elég előjátékot, akkor ez nem egy egyenrangú kapcsolat, ahol te is ugyan olyan fontos vagy.
Ha ki van elégítve, utána lehet hogy kevesebb kedve lesz nyalni. Akkor kérd amikor kanos szerintem.
#27 vagyok
Nem azt mondom hogy muszáj szeretni egymást szexkapcsolatban, de annyi jóindulat kell legyen hogy nem tojom le ha a nő több előjátékot akar és az is fontos hogy ő elégedett legyen. Egy jóindulatú ember ezt érzi magától (lelki ismeret, együtt érzés) és nem kell kierőszakolni belőle hogy a nő is legyen fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!