Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magában minden férfi így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magában minden férfi így gondolkozik, vagy tényleg kifogtam egy parasztot?

Figyelt kérdés

Ez csak egy szex kapcsolat, ezért nem a párkapcsolati problémák rovatba írom a kérdést.

Nem vagyok az a “darab fa”, “tengeri csillag”, vagy ki hogy nevezi féle csaj. Általában én vagyok felül, szopok, állva csináljuk, ilyenek. És általában némi csiklóizgatás után egész gyorsan nedvesem is, szóval mehet a menet. Nem mindig olyan kellemes sajnos eleinte, de én szűk vagyok, ő pedig így szereti. Szóval általában kevés az előjáték. Viszont most nagyon stresszes, feszült napjaim vannak, és több ellazulásra lett volna szükségem. Megkértem, hogy nyaljon ki, mert most olyan jól esne, ha csak feküdhetnék, és ő orgazmusig nyalna. Erre sóhajtott egy nagyot, hogy “Tök jó hogy a nők miatt lehet szívni az előjátékkal, köszi. Na gyere, bugyit le.” Ez már alapból sem esett jól, de gondoltam mit várok egy szex kapcsolattól. Viszont olyan unottan nyalt, rányomta a nyelvét laposan, és jobbra-balra mozgott. Szinte semmi jó érzés nem volt benne. Én próbáltam mondani, hogy a nyelve hegyével, körkörösen próbálja meg, tett két kört, majd visszatért ehhez. Igazából semmi intimitás sem volt benne. Úgyhogy felkönyököltem, mondtam, hogy ezt inkább hagyjuk, és az egész “kapcsolatot” is hagyjuk inkább. Erre mondta, hogy jól van menjek, akkor nézi tovább a telefonjegyzékét “esti program” után kutatva… Annyira megalázottan éreztem magam, és közben egyszerre dühös is voltam, de főleg magamra, hogy idáig jutottam. Most én vagyok hülye, és amúgy egy pasi sem szereti az előjátékot (mert neki fizikailag nincs szüksége rá), csak nem mondják ki? Vagy reménykedhetek, hogy van olyan pasi aki szívesen orgazmusig nyalt volna (persze úgy hogy utána van szex)? 24N

2024. jún. 11. 17:20
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
0%
#5 A szexkapcsolat ha már az intimitásról szól, akkor az egyikfél többet akar, csak nem mondja.
2024. jún. 11. 18:23
 12/54 anonim ***** válasza:
52%
Nem kifogtál egy parasztot, hanem választottál magadnak.
2024. jún. 11. 18:23
 13/54 anonim ***** válasza:
22%
Egyik se tud nyalni
2024. jún. 11. 18:24
 14/54 anonim ***** válasza:
30%
Nektek mindig ezek a parasztok kellenek, aztán sírtok...
2024. jún. 11. 18:24
 15/54 anonim ***** válasza:
30%

Akik ki vannak akadva,azok vágják hogy ez egy szex kapcsolat? !!

Neked pedig kérdező,nem kellene felháborodnod emiatt,mert itt nincs tisztelet,jól tudod. Ő szarik rád,hogy neked igényeid vannak,meg vágyaid.

Ne légy ki akadva. Itt nincs helye ennek.

2024. jún. 11. 18:30
 16/54 anonim ***** válasza:
36%
te bajod.. felesleges volt ezt ki irni.
2024. jún. 11. 18:32
 17/54 anonim ***** válasza:
32%
Hencegtek, hogy a pina hatalma nálatok van, aztán tessék 😂 Hadd ne sajnáljalak már meg, hogy a szexpajtid nem tud rendesen kinyalni 😂
2024. jún. 11. 18:33
 18/54 anonim ***** válasza:
100%

#15 Szexkapcsolathoz is lehetne normálisabban hozzáállni.

Ez is mi, hogy nem kellene felháborodni, mert itt nincs tisztelet? Miért lenne magától értetődő, hogy így van? Miért kell valami koszos köpőcsészévé degradálni egy nőt ilyen "kapcsolatban"?

2024. jún. 11. 18:36
 19/54 anonim ***** válasza:
92%

Nem volt túl kreatív a pali.

Pl nálam szokott olyan lenni, hogy nincs kedvem dugni, ezért úgy élvezek el, hogy nyalom a puncit, vagy a fenekét és kiverem közben.

Vagy ráültetem az arcomra és belefulladok.

Szóval feltalálhatta volna magát.

2024. jún. 11. 18:40
 20/54 anonim ***** válasza:
79%
Nem, normális férfi bàrmilyen jellegű kapcsolatban úriember, plàne, ha igazi Nővel akad dolga.
2024. jún. 11. 18:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!