Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt mondta felhív azóta nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta felhív azóta nem ír, ha írok neki hogy "jol felhivtál" az nyomulás?

Figyelt kérdés

Csak kiváncsi vagyok a reakciójára és tudtára akarom tudni hogy vártam hogy beszéljünk.

Semmi mást nem akarok, a szívem mélyén tudom hogy akármennyire elfoglalt, lett volna ideje felhívni, nem akart vagy eszébe sem jutottam. De azért rossz érzés.

Ugye nem fogja azt fogja hinni hogy nyomulok?

2024. jún. 11. 15:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
90%

Semmivel se lesz jobb ha írsz neki. Ha akkor nem akart veled beszélni, azután se fog akarni ha írsz neki.

Ne ismerkedj akkor senkivel, de akkor is engedd el.

2024. jún. 11. 16:10
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, ez az ismerkedés legrosszabb oldala. Mikor akit akarsz, nem adja a kellő érdeklődést. De jó, hogy ez már mögöttem van, nem hiányzik. Legjobban igazán azt tudnám neked tanácsolni, olyat keress, aki megadja a kellő érdeklődést, első naptól az utolsóig minden nap.
2024. jún. 11. 17:12
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Feleslegesen írsz. Nagy valószínűsáéggel nem fog válaszolni, ha mégis, akkor vagy előad egy zavaros dumát, hogy jelenleg hirtelen nagyon elfoglalt, vagy leráz nyíltan.
2024. jún. 11. 18:07
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne írj neki semmit sztm...minek.?!
2024. jún. 11. 18:14
 25/28 anonim ***** válasza:
66%

Igazából most bàrmit is írnàl,azt tàmadàsnak és szàmonkérésnek venné, szóval szerintem teljesen felesleges futnod utàna.

Másrészt pedig: valóban erőszakos gesztus ezt firtatni.

Az érdeklődést ugyanis nem lehet kierőszakolni.

2024. jún. 11. 18:51
 26/28 Ghgj ***** válasza:
Mikor mondta, hogy felhív? Mennyi idő telt el azóta?
2024. jún. 11. 20:08
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt elengedném. Egyedül úgy lehet kijönni elegánsan, emelt fővel ilyen helyzetből ha ráhagyod. Nem keres, nem keres. Ha majd írj te se válaszolj, szerintem soha többé, de ha nem állod meg akkor annyival várakoztasd meg amennyivel ő, akkor is ha az két hét lesz. (spoiler: az ilyen követelni fogja 1-2 nap után hogy mi van? - ne válaszolj és érezd elégtételnek).
2024. jún. 11. 20:14
 28/28 anonim ***** válasza:
51%

Mondjuk, ha a srác oldaláról nézem a dolgokat, ő is gondolhatja ennyi erővel, hogy ő nem hívott fel, ezért te leszarod magasról és meg sem kérdezed, miért nem hívott.

De, ez már tök erőltetett, engedd el, tiltsd le és kész.

2024. jún. 12. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!