Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt mondta felhív azóta nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta felhív azóta nem ír, ha írok neki hogy "jol felhivtál" az nyomulás?

Figyelt kérdés

Csak kiváncsi vagyok a reakciójára és tudtára akarom tudni hogy vártam hogy beszéljünk.

Semmi mást nem akarok, a szívem mélyén tudom hogy akármennyire elfoglalt, lett volna ideje felhívni, nem akart vagy eszébe sem jutottam. De azért rossz érzés.

Ugye nem fogja azt fogja hinni hogy nyomulok?

2024. jún. 11. 15:31
A kérdező szavazást indított:
Nem nyomulás
Megalázó
22 szavazat
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ne így, mert én ezektől egyből felbszom magam. Inkább kérdezd meg, hogy minden oké e?
2024. jún. 11. 15:32
 2/28 A kérdező kommentje:
Minden oké, mert sztorijába sok mindent ki tett, nem fogom magam megjátszani amikor egyértelmű hogy eszébe se jutottam
2024. jún. 11. 15:33
 3/28 anonim ***** válasza:
47%
Nem vagy normális. Nem kell neki semmit se írni főleg nem provokálni, számonkérni. Lehet valami baj történt vele, de te magaddal vagy elfoglalva. Talán tapasztalja milyen pióca vagy, hogy még akkor is nyomulna amikor nem kéne és inkább majd letilt.
2024. jún. 11. 15:34
 4/28 A kérdező kommentje:
Úgy volt hogy fogunk beszélni, megigérte hogy felhív. Jóhogy ideges vagyok
 5/28 anonim ***** válasza:
83%

"Szia! Csak érdeklődni szeretnék, hogy minden rendben van-e, hiszen megbeszéltük, hogy hívsz, de még nem jelentkeztél. Kicsit aggódom érted!"

Elő lehet ezt adni ártatlanul is, nem csak bunkón 😉

6/28 anonim ***** válasza:
75%

"Úgy volt hogy fogunk beszélni, megigérte hogy felhív. Jóhogy ideges vagyok"

Az okát még nem tudod, de már idegbeteg vagy és haragszol rá. Nem kéne előbb lenyugodni és normálisan megtudni, hogy mi az oka, hogy nem keresett? Ne viselkedj kislány módjára!

2024. jún. 11. 15:35
 7/28 A kérdező kommentje:
5. Igazad van! De miden rendben vele.
2024. jún. 11. 15:36
 8/28 anonim ***** válasza:
90%
Azt ígért amit akart, akkor se kötelező neked eleget tennie. De biztos, hogy ráerőszakoltad és inkább belement csak, hogy hagyd már békén. Mire fel vagy ideges? Jártok? Mióta? Vagy mégcsak cseteltek pár napja/1 hete? Mással is ismerkedik és ha nem akarod magad kinevetettni nemcsak vele hanem másokkal is akkor befejezed, hogy te elvársz valamit, meg még kötekedsz is. Csak magad járatod le!
2024. jún. 11. 15:37
 9/28 anonim ***** válasza:
65%

Beszéltél vele? Vagy csak kombinálsz? És akkor mi van, ha a sztorijába kitett dolgokat? Ha ezt elmondod neki, akkor azt fogja hinni, egyfolytában őt ellenőrzöd. Rém egyszerű, úgy kell csinálni, mintha aggódnál és várd a választ, abból sok minden kiderül.

Rafináltnak kell lenni, hidd el! Ha letámadod és számon kéred, attól ne várj sokat!

2024. jún. 11. 15:38
 10/28 anonim ***** válasza:
76%
Nem kell rafináltnak lennie. Abban igaza van hogyha tényleg érdekelné akkor felhívta volna, vagy legalábbis írt volna legalább egy darab üzenetet. Ő másokkal is ismerkedik. Nem fogta meg a kérdező (nem csodálom).
2024. jún. 11. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!