Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta felhív azóta nem ír, ha írok neki hogy "jol felhivtál" az nyomulás?
Csak kiváncsi vagyok a reakciójára és tudtára akarom tudni hogy vártam hogy beszéljünk.
Semmi mást nem akarok, a szívem mélyén tudom hogy akármennyire elfoglalt, lett volna ideje felhívni, nem akart vagy eszébe sem jutottam. De azért rossz érzés.
Ugye nem fogja azt fogja hinni hogy nyomulok?
"Szia! Csak érdeklődni szeretnék, hogy minden rendben van-e, hiszen megbeszéltük, hogy hívsz, de még nem jelentkeztél. Kicsit aggódom érted!"
Elő lehet ezt adni ártatlanul is, nem csak bunkón 😉
"Úgy volt hogy fogunk beszélni, megigérte hogy felhív. Jóhogy ideges vagyok"
Az okát még nem tudod, de már idegbeteg vagy és haragszol rá. Nem kéne előbb lenyugodni és normálisan megtudni, hogy mi az oka, hogy nem keresett? Ne viselkedj kislány módjára!
Beszéltél vele? Vagy csak kombinálsz? És akkor mi van, ha a sztorijába kitett dolgokat? Ha ezt elmondod neki, akkor azt fogja hinni, egyfolytában őt ellenőrzöd. Rém egyszerű, úgy kell csinálni, mintha aggódnál és várd a választ, abból sok minden kiderül.
Rafináltnak kell lenni, hidd el! Ha letámadod és számon kéred, attól ne várj sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!