Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt mondta felhív azóta nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta felhív azóta nem ír, ha írok neki hogy "jol felhivtál" az nyomulás?

Figyelt kérdés

Csak kiváncsi vagyok a reakciójára és tudtára akarom tudni hogy vártam hogy beszéljünk.

Semmi mást nem akarok, a szívem mélyén tudom hogy akármennyire elfoglalt, lett volna ideje felhívni, nem akart vagy eszébe sem jutottam. De azért rossz érzés.

Ugye nem fogja azt fogja hinni hogy nyomulok?

2024. jún. 11. 15:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem se kéne írni neki az égvilágon semmit hanem szépen letiltani. Ígért valamit és nem tartotta be. Nem kellett volna megígérnie. A mai világban bármikor az ember kezében van a telója, nem akart fölhívni és majd inkább ghostolni fog téged.
2024. jún. 11. 15:46
 12/28 anonim ***** válasza:
50%

Írj annyit ,hogy csak szeretném tudni minden rendben van-e, mert úgy volt felhívás aztán mégsem került rá sor. Valami baj van?

Egyébként ha storyjába tett fel dolgokat, akkor biztos nem történt vele semmi hú de nagy baj. De próbálj meg nem provokatív lenni mert csak elijeszted.

2024. jún. 11. 15:48
 13/28 anonim ***** válasza:
69%
Azért jó lenne tudni, mit ígért. Mert időpont nincs írva a kérdésben, csak hogy azt ígérte, hívni fogja. Mennyi idő telt el? Egy nap, öt nap, egy hónap?
2024. jún. 11. 15:49
 14/28 A kérdező kommentje:
13. 3 nap telt el azóta. Ő mondta magától, hogy felhív én fel sem hoztam. És igen, valószínűleg ismerkedik másokkal is
2024. jún. 11. 15:50
 15/28 A kérdező kommentje:
Aki azt írja hogy szinte én vagyok a hibás amiért igért valamit es nem tartotta be az normális amugy? Hahahah
2024. jún. 11. 15:51
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne írj neki. Ismerkedj mással.
2024. jún. 11. 15:53
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
3 naoja nem beszéltetek? Hát akkor szerintem hagyjad. Még ha ismerkedik is másokkal, mert mostanában divat hogy míg nem komoly, addig próbálkozik másnál is, akkor is ha jobban érdeklődne irántad, keresett volna. Kár ilyennel erőszakoskodni hogy jól felhívtál - és ezt nem ellened írom. Megértem hogy csalódott vagy, de nem ér annyit a pasas hogy felidegesítsd magad rajta és olyat írj, amivel esetleg megalázod magad. Ismerkedj Te is tovább:-)
2024. jún. 11. 15:55
 18/28 anonim ***** válasza:
93%
Ilyen esetben mindig csendben, emelt fővel távozunk
2024. jún. 11. 15:57
 19/28 A kérdező kommentje:
O megfogott ezert neki adtam egy eselyt, de attol mert nem ir nem futok egybol massal ismerkedni. Ez nem igy mukodik nalam, hogy jaj gyorsan ismerkedni kell, nem. Ha megfog valaki ismerkedek de nem teremtek szandekosan ilyen helyzeteket es nem szol errol az eletem.
2024. jún. 11. 16:04
 20/28 A kérdező kommentje:
Ezert gondoltam hogy irok neki valamit mert tenyleg rossz, de nem tudom még.
2024. jún. 11. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!