Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol van a határ a nyomulás és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van a határ a nyomulás és a csábítás között, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Kérlek, a komment végén tüntessétek fel a nemet is, kíváncsi vagyok. Köszi!
2024. jún. 8. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

Nyomulás: egyoldalú, idegesítő, nincs meg a kölcsönös szimpátia

Csábítás: a másik fél is vevő rá. De ez látszik az emberek reakciójából, ha van egy kis érzelmi IQ.

29N

2024. jún. 8. 17:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A nyomulas az, amikor a másik nem vevő rá, nem vesz részt benne. Ha ezt egyértelmű kifejezés után is folytatódik, akkor zaklatás.

Az udvarlasnal a másik fél is vevő a játékra.

2024. jún. 8. 17:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kíváncsi vagyok az átlag ember hogyan értelmezi ezt a két fogamat.
2024. jún. 8. 17:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A nyomulàs gàtlàstalan kifejezésmódja annak,hogy kell neked a màsik, akkor is,ha nem kölcsönös az érzés.

A csàbítàs pedig egy jàték része, amelyben érzik mindketten a köztük jelen lévő szikrát, kémiàt.

2024. jún. 8. 18:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Én ezt a két szót az alábbi módon értelmezem.

Nyomulás: nagyon direkt, nagyon tolakodó, a másik látványos ellenérzését vagy közönyét figyelembe nem vevő "udvarlás"

Csábítás: finomabb módszerekkel dolgozó (flört, évődés, apró érintések - ezek akkor, amikor kialakult már egy nexus) udvarlás, ahol érezni lehet, hogy a másik vevő rá; kölcsönös

2024. jún. 10. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!