Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábítsam el?

Figyelt kérdés

Az egyik kollegám már többször flörtölt velem, nagyjából egy éve kezdődött. Elég zárkózott típus. Viszont néha amikor próbálkozok, akkor behúzza a féket, és olyan mintha nem érdekelném úgy.. hónapokig együtt ebédeltünk majdnem mindennap, folyamatosan csipkelődik mint egy kisfiú, és üzenetekben meg olyanokat írt pár hónapja, amik elég egyértelmű utalások voltak, hogy szexuálisan vonzódik hozzám.

Azóta folyamatosan erre gondolok ha meglátom (attól, hogy munkatársam, már nem találkozok vele mindennap - sajnos, mert más a munkakörünk), nem érdekel hogy csak kaland, én i nagyon benne lennék. Én elég bevállalós vagyok, de most nem merek lépni, mert félek hogy visszautasít és akkor elromlik a jó kapcsolatunk egymással. Szerintetek visszautasítana, ha azt mondanàm találkozzunk munkán kívül? Ha már többször mondta hogy szép vagyok, meg hogy vannak olyan gondolatai.. meg napi szinten együtt ettünk ebédszünetbe amikor volt rá lehetőség, mindig meghívott, vett nekem csak úgy “meglepi” édességeket, stb. Ez nem múlik el nem? Mármint ha pár hónapja ez volt, akkor most is így kell éreznie nem? Ha valaki tetszik, vagy szexelnék vele, akkor nem gondolom meg magam 2 perc múlva, ugye?

27/N - #újra16évesnekérzemmagam:D

2021. nov. 13. 06:16
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Havernak tekint. Ne keverd az egyéb vonzódással.
2021. nov. 13. 06:19
 2/7 anonim ***** válasza:
45%
Az #1 baromságot ír, teljesen egyértelmű, hogy tetszel neki és akar valamit ("vannak olyan gondolatai"). Mint te is írod, ha mást nem, de szexet tuti akar veled, szóval ha ez neked is megfelel így, akkor szerintem nyert ügyed van.
2021. nov. 13. 07:26
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

"Ha valaki tetszik, vagy szexelnék vele, akkor nem gondolom meg magam 2 perc múlva, ugye?"

Ha ezt az eshetőséget nem tudod éretten kezelni, akkor inkább hagyd. Akkor kalandozz, ha van bátorságod egy kalandhoz, meg eléd erőd elviselni, ha esetleg mégse tökéletesen alakul.

F

2021. nov. 13. 07:29
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
Ha nincs senkije, akkor nincs akadálya. Hívd el kettesben valahova!
2021. nov. 13. 13:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor viselkedtem így amikor lezáratlan kapcsolat volt a háttérben. Ha jó volt a nő társasága, nagyon tetszett de láttam, hogy komolyabban reagál visszavettem. Fontos lett, jobban tetszett egy kalandnál és nem akartam elrontani vele. Persze bármi más is lehet a háttérben.
2021. nov. 14. 06:46
 6/7 Senior Séf ***** válasza:
66%
Kellenél neki, de valami félelem visszatartja. Ennek lehet a nem kielégítő méret, vagy egyfajta fétis az oka.
2021. nov. 14. 11:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Rég megdugott volna, ha akart volna.
2021. nov. 14. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!