Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítsam el?
Az egyik kollegám már többször flörtölt velem, nagyjából egy éve kezdődött. Elég zárkózott típus. Viszont néha amikor próbálkozok, akkor behúzza a féket, és olyan mintha nem érdekelném úgy.. hónapokig együtt ebédeltünk majdnem mindennap, folyamatosan csipkelődik mint egy kisfiú, és üzenetekben meg olyanokat írt pár hónapja, amik elég egyértelmű utalások voltak, hogy szexuálisan vonzódik hozzám.
Azóta folyamatosan erre gondolok ha meglátom (attól, hogy munkatársam, már nem találkozok vele mindennap - sajnos, mert más a munkakörünk), nem érdekel hogy csak kaland, én i nagyon benne lennék. Én elég bevállalós vagyok, de most nem merek lépni, mert félek hogy visszautasít és akkor elromlik a jó kapcsolatunk egymással. Szerintetek visszautasítana, ha azt mondanàm találkozzunk munkán kívül? Ha már többször mondta hogy szép vagyok, meg hogy vannak olyan gondolatai.. meg napi szinten együtt ettünk ebédszünetbe amikor volt rá lehetőség, mindig meghívott, vett nekem csak úgy “meglepi” édességeket, stb. Ez nem múlik el nem? Mármint ha pár hónapja ez volt, akkor most is így kell éreznie nem? Ha valaki tetszik, vagy szexelnék vele, akkor nem gondolom meg magam 2 perc múlva, ugye?
27/N - #újra16évesnekérzemmagam:D
"Ha valaki tetszik, vagy szexelnék vele, akkor nem gondolom meg magam 2 perc múlva, ugye?"
Ha ezt az eshetőséget nem tudod éretten kezelni, akkor inkább hagyd. Akkor kalandozz, ha van bátorságod egy kalandhoz, meg eléd erőd elviselni, ha esetleg mégse tökéletesen alakul.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!