Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiunak vonzo az ha latja hogy nem vagyok egesz nap elerheto?
Dolgozok egesz nap nem lepegetek bele orakig a messengerbe es napkozben nem is tudok neki visszairni viszont este megallas nelkul beszelunk es csak vele beszelek o meg velem.
Ez vonzo hogy nem vagyok annyira elerheto vagy nincs jelentosege? Elegge birtoklo tipis.
Erdeklem ot.

Szerintem valamit érdemes tisztázni.
Az, hogy valaki elérhetetlen, àtvitt értelemben valójában azt jelenti, hogy tudatosan nem is keresi annyira a màsik tàrsasàgàt, tehát tàvolsàgtartó.
Te online,szó szerint nem vagy elérhető,mert dolgod van.Viszont ezt nap végén kompenzàlod.Teljesen màs tészta a kettő.
Egyébként én nőként konkrétan agyf...azt kapnék egy piócàtól, plusz attól is,aki érdektelen velem szemben.Nyilvàn ez fordítva is így van. Véleményem szerint normál emberek felhívjàk egymást,ha fontos dologról van szó, illetve működik köztük az én üzenek,te meg reagálsz, amikor időd engedi című történet.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!