Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiunak vonzo az ha latja hogy nem vagyok egesz nap elerheto?
Dolgozok egesz nap nem lepegetek bele orakig a messengerbe es napkozben nem is tudok neki visszairni viszont este megallas nelkul beszelunk es csak vele beszelek o meg velem.
Ez vonzo hogy nem vagyok annyira elerheto vagy nincs jelentosege? Elegge birtoklo tipis.
Erdeklem ot.

Igen, jol vagyok.
Szerintem vonzobb ez mintha azt latna egesz nap fent vagyok

Ne mondd, hogy neked nem érdekesebb az, aki nem ír vissza neked félpercenként. Akármennyire is bosszantó ez a “miért nem ír már vissza” érzés, attól még sokkal érdekesebb mindig egy ilyen ember, mint az, akinél nyilvánvaló, hogy odavan érted.
Ettől függetlenül én pl. nem szoktam taktikázni, akkor írok vissza, amikor időm van. Ha sok a munka, akkor van, hogy órákig nem írok, ha este pörgés van, mert ide kell menni, oda kell menni, edzek stb, akkor szintén nem fogok 5 percenként írogatni. Akit ez zavar, az keressen olyat, aki matrica módon a seggében lesz egész nap.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!