Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Benne maradnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benne maradnátok egy olyan kapcsolatba ahol évek óta nincs szex?

Figyelt kérdés
2024. jún. 10. 05:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Attol függ, ha 30 éve együtt vagytok van 3 gyerek akkor az megint más. De ha fiatal vagy és úgyérzed még előtted az élet vannak lehetőségek akkor viszont mindenképp lépni kell mert az élet eltelik és bánni fogod lehet új kapcsolatod sokkal jobb lenne egy új nővel. Szoval akkor mindenképp érdemes én aztmondom.
2024. jún. 10. 09:17
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nem csak a szex hiányzik a kapcsolatból, hanem az intimitás az odafigyelés is.Konkrétan csak kerülgetjük egymást.
2024. jún. 10. 09:57
 13/17 anonim ***** válasza:
Ennek így te is tudod, hogy semmi értelme. De a legtöbb felnőtt ember amúgy valamiért ilyen semmilyen kapcsolatokban tengődik. Hogy minek, azt sose fogom megérteni.
2024. jún. 10. 10:00
 14/17 A kérdező kommentje:
A gyerekek miatt eddig 😬
2024. jún. 10. 10:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Olyanban igen, ahol konkrét betegség miatt nem tudjuk megoldani a szexuális aktust. Ahol nincs ilyen, abban nem maradnék benne (voltam ilyen helyzetben, 1 évig szenvedtem, aztán léptem... én ennyi ideig következő esetben nem várnék, max. akkor, ha látom, hogy a másik dolgozik az ügyön - pl. eljár szexológushoz).
2024. jún. 10. 14:07
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"Nem csak a szex hiányzik a kapcsolatból, hanem az intimitás az odafigyelés is.Konkrétan csak kerülgetjük egymást."

Nekem sokkal inkább ez utóbbiak lennének a nagyobb problémát jelentő tényezők (intimitás és odafigyelés hiánya). Személy szerint én sokkal jobban igénylem az odafigyelést, a kedvességet, azt, hogy szeretettel gondoljon rám és viselkedjen velem a párom. A szex, volt időszak, amikor nálunk is el-el maradt (gyerekek születése előtt-után), aztán más miatt is hosszabb időre kimaradt, sokkal jobban elviseltem, mint amikor volt olyan időszak, hogy alig szóltunk egymáshoz és kerülgettük egymást és csak egymás mellett éltünk, nem pedig egymással. Az sokkal nagyobb törés és lelki teher. Ez az én saját véleményem, nem általánosítva, van bizonyára, akinek a szex sokkal jobban hiányozna, mint az általad felvetett dolgok. Én inkább ezekre vágyom jobban.

A másik, hogy alapvető intimitás, odafigyelés, kedvesség, egymáshoz való állandó vonzódás nélkül eleve nem is nagyon lesz szex, szóval... ez a fő probléma, a szex hiánya véleményem szerint már csak ennek az eredménye, következménye. De lehet, hogy rosszul látom persze.

2024. jún. 10. 14:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Te tudod igazából mit szeretnél neked kell dönteni. Mindegyiknek megvan előnye hátránya.
2024. jún. 10. 19:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!