Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne maradnátok egy olyan kapcsolatba ahol évek óta
nincs szex?
2024. jún. 10. 06:04
Szerintem attól függ. Nem ez az egyetlen dolog, ami körül a világ forog.
Ha valakinek alapjáraton egy langyos fos a kapcsolata, akkor tényleg nincs értelme. Ha van mögöttük 10-20-30 év és/vagy több gyerek, akkor szerintem hülyeség lenne eldobni az egészet emiatt.
2024. jún. 10. 06:37
#2 szex nélkül értelmetlen egy párkapcsolat, amiről te beszélsz, az érdekből együtt maradás, de az már nem a két emberről szól, ott már nincs szerelem, vonzalom.
2024. jún. 10. 07:46
#3: Hát persze. Mert szex nélkül nem lehet az ember szerelmes a másikba, vagy szeretetből sem szeretheti a másikat és egy kapcsolatnak az elejétől a végéig egy nagy rózsaszín ködnek kell lennie, különben automatikusan szar lesz.
Ha így lenne, ahogy írnád, akkor szinte semmi sem különböztetne meg minket az állatoktól, de elnézve néhány embert, sokan valóban hasonlítanak inkább az állatokra.
2024. jún. 10. 07:59
2024. jún. 10. 08:25
#4 ha neked jól esik évekig nem szexelni, akkor egészségedre, sok boldogságot hozzá, én személy szerint igénylem a rendszeres és jó szexet, nem élnék nélküle. Végülis lehet élni jó kaják, nyaralások meg minden egyéb élvezet nélkül is, csak minek? Na, én a szexszel is így vagyok. Lehet élni nélküle, csak minek.
2024. jún. 10. 08:28
2024. jún. 10. 08:29
Igen, számomra inkább csak nyűg a szex
2024. jún. 10. 08:44
Egy idő után, amikor megöregszünk, amúgy sem vágyunk már annyira a szexre, hogy felrúgjunk érte mindent, amit a másikkal közösen felépítettünk évtizedeken át. Én benne maradnék, mert nekem sosem volt fontos a szex. Számomra csupán egy szükséglet, amit pár perc alatt is le lehet rendezni, önmagunkkal, vagy a másikkal, mindegy. De tudom, hogy ez nem mindenkinél van így. Nekem többet jelent az otthon, a család, a szerelem, a megértés, a türelem és az elfogadás. Ehhez viszont kell egy másik fél is, aki hasonlóan gondolja a dolgot. Amíg mindketten boldogok egy ilyen kapcsolatban, addig felesleges belekiabáni, hogy fontos e vagy nem fontos a szex. Sokaknak igen, sokaknak nem. És ez a helyzet, nem ítélkezhetünk a másik felett, csak azért, mert mi másképp gondoljuk.
2024. jún. 10. 08:53
Nekem nagyon fontos volt a szex, de egy jó kapcsolat ugyanannyira.
Sok-sok év után beláttam, hogy mindkettőt nem kaphatom meg.
Maradt a kapcsolat, sokszor nehéz, de mit érnék a sok szexszel, ha előtte-utána más nincs.
2024. jún. 10. 09:16
További kérdések: