Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel, hogy ő is elhagyott?
Még együtt lakunk az exemmel, de már vége. Rengeteg ideje nem volt köztünk szex, egymáshoz se szólunk kivéve ha vitatkozunk vagy ha nagyon muszáj. Egy kis idő múlva tudunk csak szétköltözni, ő egyébként a nőjéhez fog akivel több hónapja szexchatel, néha találkoznak is.
A pasival így ismerkedtem meg, beszélgetésnek indult, korrekten elmondtam mi van ő elfogadta. Szép lassan hétről hétre beleszerettem. Bár ezt nem hiszem hogy tudja....
Most viszont azt hiszi hogy újra összejöttem az exemmel, nagyon csúnyán beszélt velem és azóta nem is beszélünk. Erről persze szó sincs de még csak esélyt sem adott hogy ezt elmondjam. Az exem egy nárcisztikus erőszaktevő ha csak az egy méteres közelemben van rosszul vagyok.
Jelenleg úgy érzem összetörtem. Senkivel nincs kedvem beszélgetni, még a családommal sem. Nagyon hiányzik de tiszteletben tartom és nem zaklatom.
Mit tehetnék hogy jobb legyen? Próbálom elterelni a figyelmem de nem megy. Még edzeni is elkezdtem...
Sajnaz, hogy így alakult köztetek!
Viszont azt jól tetted, hogy elkezdtél edzeni, levezeti a feszültséget, formál, erőt ad, eltereli gondolataid.
Amíg együtt laktok ez egy szó szerinti 140%-os szenvedés lesz számodra, hisz mindennap látod, azt is, hogy ír, vagy nem ír az "új csajával", ez totálisan lélekgyilkos helyzet, főleg azért, mert úgy látom az írásodból, hogy te még odavagy érte, ha úgy döntene, hogy dobna a másik csajt, azon nyomban....most nem akarok szemét lenni, csak kicsit nyersen fogok fogalmazni, tehát azon nyomban szét tennéd neki a lábaid.
Tehát ezt így, ebben a formában nem lehet csinálni, ha ő tényleg nem akar tőled semmit költözz valahogy el onnan, mert így totálisan egy lelkironcs leszel, de már így is az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!