Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom 8 év után elhagyott, hogy dolgozzam fel?
Figyelt kérdés
14 éves korunk óta együtt vagyunk, nehéz volt, mivel nem sikerült a szex sem (egészségügyi problémák), megtetszett neki egy másik lány. Kíváncsi is volt, hogy milyen lenne. Ez a lány, habár barátja volt, szakított vele. A barátom nem csalt meg, előbb el akarta mondni nekem. ÉS így szakítottunk. Nem bírom feldolgozni, pedig már 3 hónap telt el. Nem akarok mást, ő volt a lelkitársam, nem tudom feldolgozni.
Akkor még csak 22 éves vagy, előtted az élet. Keress valakit, aki a testiségben is társad lesz.
2017. jan. 23. 20:26
2/10 A kérdező kommentje:
Miattam nem lehet szexelni.
2017. jan. 23. 20:30
3/10 anonim válasza:
Miért mi a baj? Gondolom gyógyítható..
2017. jan. 23. 20:33
4/10 anonim válasza:
"Miattam nem lehet szexelni." Akkor 8 évig milyen értelemben voltatok pár? (Priviben is irhatod, ha ugy gondolod.)
2017. jan. 23. 20:42
5/10 anonim válasza:
Akkor keresni kell egy aszexuális párt magad mellé. Ritka dolog, de létezik. A lelki társ kifejezést pedig nem használnám ebben az esetben, hiszen ha valaki igazán szeret, akkor egy kapcsolatnak a szex a legkevésbé fontos része, sőt, illene működnie anélkül is. Biztosan fogsz találni valaki mást, aki meg fog érteni, csak tovább kell lépned, és nem a múltat idealizálni.
2017. jan. 23. 20:42
6/10 anonim válasza:
Nogyogyasz majd szexuologus
Eloszor gyogyulj meg aztan jon a tobbi
2017. jan. 23. 20:54
7/10 anonim válasza:
Hát eléggé hasonló cipőben járok, mint Te, csak én férfi vagyok, és kicsit idősebb.
Nekem is 8 éves kapcsolatom ment tönkre, de elvileg harmadik fél nélkül -csak simán elhagyott :(
2017. jan. 23. 20:56
8/10 kolosszus22 válasza:
8 év szex nélkül? Sajnállak, de ilyen fiatalon azért nem csodálom ,hogy nem így akarja leélni az életét, várható volt, hogy ez lesz.
Mi az egészségügyi problémád? Próbáltad-e orvosolni?
Meg amúgy is 14 éves korotok óta együtt vagytok? Még mindig csak 22 vagy. Mindegy, más világ ez már most mint az "én időmben", 14 évesen mi a fenének "kapcsolat", az még totál gyerek. 18-19 éves koromig eszembe se jutott, hogy komoly kapcsolatban legyek valakivel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!