Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúcskategóriás férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúcskategóriás férfiként inkább egyedül vagyok, fejlesztem magam, emellett a hobbijaimnak élek, ez miért zavarja a nőket?

Figyelt kérdés

Mindig is top pasi voltam, fiatalabb koromban nem volt probléma nőket felszedni, és ma sem az, meret most már a kinézetem mellett az egzisztenciám is kimagasló. Ha megtudják, hogy szingli vagyok, több nő is ismerkedni akar, de engem sok nő személyisége egyenesen taszít. Vagy ez a virsliszájú, 60 IQ-s műmaca, valami pár hónapos OKJ-s tanfolyammal, vagy aki vitte is valamire, arról később kiderül, hogy valami kontrollmániás, dirigáló vadfeminista, aki maga a pokol, együttélésre, és általában társas kapcsolatokra alkalmatlan.

Amikor közlöm, hogy számomra mi az, ami nem elfogadható, még nekik állnak feljebb. Nme hiszik, hogy nekem az életstílusom bőven elég, és csak unalomból álltam szóba hébe-hóba velük.

jún. 9. 13:27
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
92%

Nekem tökmindegy mit csinálsz.

Az okos ember azt is letagadja amilye van, a hülye avval is dicsekszik amilyen nincsen.

Bekébzelt majmok sose tetszettek, sőt taszítóak.

jún. 9. 22:04
 42/45 anonim ***** válasza:
6%

Leírod végre, hogy miért nyomsz ilyen sok "entert" az írásaid közé?

jún. 9. 22:15
 43/45 anonim ***** válasza:
64%

Felőlem azt csinálsz amit akarsz, de a gyakorin keresni önigazolást álomférfiként az kissé ellentmondásos.

Mit ér a szépség, ha nincs boldogság, nem igaz Adoniszom?

jún. 10. 08:42
 44/45 anonim ***** válasza:
Ehhez tudni kellene, hogy ezt hogy tálalod nekik. Ha nagyon sértő, suttyó módon, akkor érthető a sértettség, a stílus is tud sértő lenni. Ha korrekt, nyugodt, nem személyeskedő, nem sértő módon, akkor csak hisztiznek.
jún. 10. 14:26
 45/45 anonim ***** válasza:
16%

Írhatok privát üzenetet neked, hogy megtudjam, hogy miért használsz ilyen sok entert az írásaidban? F

jún. 10. 14:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!