Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúcskategóriás férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúcskategóriás férfiként inkább egyedül vagyok, fejlesztem magam, emellett a hobbijaimnak élek, ez miért zavarja a nőket?

Figyelt kérdés

Mindig is top pasi voltam, fiatalabb koromban nem volt probléma nőket felszedni, és ma sem az, meret most már a kinézetem mellett az egzisztenciám is kimagasló. Ha megtudják, hogy szingli vagyok, több nő is ismerkedni akar, de engem sok nő személyisége egyenesen taszít. Vagy ez a virsliszájú, 60 IQ-s műmaca, valami pár hónapos OKJ-s tanfolyammal, vagy aki vitte is valamire, arról később kiderül, hogy valami kontrollmániás, dirigáló vadfeminista, aki maga a pokol, együttélésre, és általában társas kapcsolatokra alkalmatlan.

Amikor közlöm, hogy számomra mi az, ami nem elfogadható, még nekik állnak feljebb. Nme hiszik, hogy nekem az életstílusom bőven elég, és csak unalomból álltam szóba hébe-hóba velük.

jún. 9. 13:27
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
68%
Ha megnyugtat, engem nem zavar 😅 Csináld csak a dolgod, te "csúcskategóriás" 🤣🤣🤣
jún. 9. 14:30
 22/45 anonim ***** válasza:
78%

Ez most neked jó?

Senki nem fog vállon veregetni, hogy igen, jó pasi vagy csak mindenki más a rossz.

Az is baromira leírja a 0ás empátiádat meg érzelmi intelligenciád, hogy szerinted a végzettség jelent bármit is ilyen téren.

Az, hogy valaki át tud menni egy államvizsgán, emberileg nem jelent semmit.

jún. 9. 14:33
 23/45 A kérdező kommentje:
Semmi baj a helyesírásommal, néhány elütés van, de bárcsak mindenki legalább így tudna írni. Nyelvtanból is jeles voltam mindig, mint minden tantárgyból.
jún. 9. 14:34
 24/45 A kérdező kommentje:

"Senki nem fog vállon veregetni, hogy igen, jó pasi vagy csak mindenki más a rossz."

Nem is kell, tudom magamról. Azért elég gyakran vállon veregetnek. 😉

jún. 9. 14:36
 25/45 anonim ***** válasza:
66%

Na, mindjár' kiderül még az alma csoportban is a kérdező kötött cipőfűzőt a legszebb masnira.

Valaki adjon már neki egy piros pontot.

Bedobta a pénzt az automatába, és még nem esett ki az álom suna. Hát hogy lehet ez?!

jún. 9. 14:39
 26/45 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem egy troll vagy
jún. 9. 14:39
 27/45 anonim ***** válasza:
75%
Még a képzelgéseidben sem sikerül becsajoznod?
jún. 9. 14:40
 28/45 A kérdező kommentje:
26: Szíved joga ezt hinni, na sziasztok, én kiszálltam.
jún. 9. 14:41
 29/45 anonim ***** válasza:
65%
Olyan stílusod van ami mindent elárul
jún. 9. 14:43
 30/45 anonim ***** válasza:
72%

Valaki, aki ért ehhez, írja már le, mi ennek a pszichológiája.

Mi értelme annak, hogy boldog vagyok, az életem tökéletes, de érdekel a gyakorikerdesek.hu véleménye arról, hogyan élek.

jún. 9. 14:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!