Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúcskategóriás férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúcskategóriás férfiként inkább egyedül vagyok, fejlesztem magam, emellett a hobbijaimnak élek, ez miért zavarja a nőket?

Figyelt kérdés

Mindig is top pasi voltam, fiatalabb koromban nem volt probléma nőket felszedni, és ma sem az, meret most már a kinézetem mellett az egzisztenciám is kimagasló. Ha megtudják, hogy szingli vagyok, több nő is ismerkedni akar, de engem sok nő személyisége egyenesen taszít. Vagy ez a virsliszájú, 60 IQ-s műmaca, valami pár hónapos OKJ-s tanfolyammal, vagy aki vitte is valamire, arról később kiderül, hogy valami kontrollmániás, dirigáló vadfeminista, aki maga a pokol, együttélésre, és általában társas kapcsolatokra alkalmatlan.

Amikor közlöm, hogy számomra mi az, ami nem elfogadható, még nekik állnak feljebb. Nme hiszik, hogy nekem az életstílusom bőven elég, és csak unalomból álltam szóba hébe-hóba velük.

jún. 9. 13:27
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
82%
Csúcskategóriás férfi (:DDD) nem írna ide ilyen kérdést. Pontosan tudná, hogy miért csinálják ezt bizonyos nők, és a helyén kezelné az egészet és egy ilyen kérdést ez nem érne meg :D
jún. 9. 15:23
 32/45 anonim ***** válasza:
7%

#22, te a #10-es válaszoló vagy.

Miért hagysz ilyen nagy sorokat az írásodban?

jún. 9. 15:25
 33/45 anonim ***** válasza:
76%
Én nem vagyok csúcskategóriás nő de azért ha megtudják, hogy szingli vagyok egyből vannak érdeklődők. Akkor most verjem magam a földhöz hogy mit képzelnek? Te nem erre a világra való vagy ha ez neked akkora probléma.
jún. 9. 15:50
 34/45 anonim ***** válasza:
15%

Hát ha ezt egy nő irta volna ki magáról még biztatnák is, meg jönne a sok kanos hülyegyerek.

Jól csinálod amúgy nem jó egy párkapcsolat kötöttségében élni, csak hátráltat egy férfit.

jún. 9. 16:41
 35/45 anonim ***** válasza:
0%
16, ezt benézted mert gépészmérnök MSc-n végeztem. Milyen programmal tervezel??
jún. 9. 16:56
 36/45 anonim ***** válasza:
88%
Te kezdtél kiírkálni, hogy te ilyen olyan szuper pasi vagy, és mégse jó neked senki, és a nők a hülyék, de mivel itt nem esik hasra senki sem előtted, így inkább megfutamodsz. Nagyon férfias. :D
jún. 9. 18:00
 37/45 anonim ***** válasza:
60%

Mindig is top pasi voltam

🤣🤣🤣

A top pasik aztán itt gyakoriznak

jún. 9. 18:06
 38/45 anonim ***** válasza:
93%

Ha jól értem neked nem kellenek a nők, a nőknek pedig nem kellesz te (olyan formában ahogy vagy). Hol van itt a probléma? Ha nincs rájuk szükséged és nem akarsz semmiben változni, mert neked így jó, akkor miért baj, ha nem felelsz meg nekik?

Biztos ügyes vagy, örülök, ha bejött neked az élet és boldog vagy.

jún. 9. 18:16
 39/45 anonim ***** válasza:
84%
Szóval aki nem diplomás, az ostoba. Értem. Ezzel ledegradáltad a társadalom felét nagyjából. A diploma nálad a minden, meg a kinézet és az egzisztencia, ne is várj mást cserébe sem. Nekem nincs diplomám, mégis jól keresek, rengeteget olvasok, önkénteskedek, nem tartom magam butának sem, de ezek szerint leülhetek, mert egy műveletlen surmó vagyok, akit élből elitélsz azért, mert nincs diplomám. Férjnél vagyok, még mielőtt jönnél itt azzal is, de hiába nézek ki jól, emberileg egy nulla vagy.
jún. 9. 19:02
 40/45 anonim ***** válasza:
84%

#39 ugyan, hagyjad már. Egyértelmű troll, aki megpróbál egy menő pasit előadni úgy, hogy torz, elnagyolt, sztereotíp női viselkedést ad elő, amiért szerinte a nőt meg is dicsérnék, de mivel férfiként nem ezt kapja, igazolásnak veszi a kifacsart világnézetére.

Egy sikeres férfi nem így viselkedik, nem így ír, és nem ennyire sík. Ahogy egy sikeres nő sem. Ilyen egyszerű.

jún. 9. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!