Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúcskategóriás férfiként inkább egyedül vagyok, fejlesztem magam, emellett a hobbijaimnak élek, ez miért zavarja a nőket?
Mindig is top pasi voltam, fiatalabb koromban nem volt probléma nőket felszedni, és ma sem az, meret most már a kinézetem mellett az egzisztenciám is kimagasló. Ha megtudják, hogy szingli vagyok, több nő is ismerkedni akar, de engem sok nő személyisége egyenesen taszít. Vagy ez a virsliszájú, 60 IQ-s műmaca, valami pár hónapos OKJ-s tanfolyammal, vagy aki vitte is valamire, arról később kiderül, hogy valami kontrollmániás, dirigáló vadfeminista, aki maga a pokol, együttélésre, és általában társas kapcsolatokra alkalmatlan.
Amikor közlöm, hogy számomra mi az, ami nem elfogadható, még nekik állnak feljebb. Nme hiszik, hogy nekem az életstílusom bőven elég, és csak unalomból álltam szóba hébe-hóba velük.
#22, te a #10-es válaszoló vagy.
Miért hagysz ilyen nagy sorokat az írásodban?
Hát ha ezt egy nő irta volna ki magáról még biztatnák is, meg jönne a sok kanos hülyegyerek.
Jól csinálod amúgy nem jó egy párkapcsolat kötöttségében élni, csak hátráltat egy férfit.
Mindig is top pasi voltam
🤣🤣🤣
A top pasik aztán itt gyakoriznak
Ha jól értem neked nem kellenek a nők, a nőknek pedig nem kellesz te (olyan formában ahogy vagy). Hol van itt a probléma? Ha nincs rájuk szükséged és nem akarsz semmiben változni, mert neked így jó, akkor miért baj, ha nem felelsz meg nekik?
Biztos ügyes vagy, örülök, ha bejött neked az élet és boldog vagy.
#39 ugyan, hagyjad már. Egyértelmű troll, aki megpróbál egy menő pasit előadni úgy, hogy torz, elnagyolt, sztereotíp női viselkedést ad elő, amiért szerinte a nőt meg is dicsérnék, de mivel férfiként nem ezt kapja, igazolásnak veszi a kifacsart világnézetére.
Egy sikeres férfi nem így viselkedik, nem így ír, és nem ennyire sík. Ahogy egy sikeres nő sem. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!