Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúcskategóriás férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúcskategóriás férfiként inkább egyedül vagyok, fejlesztem magam, emellett a hobbijaimnak élek, ez miért zavarja a nőket?

Figyelt kérdés

Mindig is top pasi voltam, fiatalabb koromban nem volt probléma nőket felszedni, és ma sem az, meret most már a kinézetem mellett az egzisztenciám is kimagasló. Ha megtudják, hogy szingli vagyok, több nő is ismerkedni akar, de engem sok nő személyisége egyenesen taszít. Vagy ez a virsliszájú, 60 IQ-s műmaca, valami pár hónapos OKJ-s tanfolyammal, vagy aki vitte is valamire, arról később kiderül, hogy valami kontrollmániás, dirigáló vadfeminista, aki maga a pokol, együttélésre, és általában társas kapcsolatokra alkalmatlan.

Amikor közlöm, hogy számomra mi az, ami nem elfogadható, még nekik állnak feljebb. Nme hiszik, hogy nekem az életstílusom bőven elég, és csak unalomból álltam szóba hébe-hóba velük.

jún. 9. 13:27
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
10: A nőciktől én nem akartam többet, nem ők tölem, tehát nem is értem, ti mit olvastok, minden normálisan le van írva. Megint jön a vadfeminista mantra, hogy csak a nő utasíthat vissza valakit? 😂
jún. 9. 13:59
 12/45 anonim ***** válasza:
84%
Az a probléma veled, hogy a külsőddel és az pénzededel vagy elszallva. Ami szomorú, de az még jobban, hogy a nőket egy kalap alá veszed azokkal akikkel együtt jártál. Félsz csalódni és inkább elzavarod őket. Pedig csak jó emberismeronek kéne lenni...
jún. 9. 14:01
 13/45 A kérdező kommentje:

12: Jó emberismerő vagyok, az esetek 90%-ban már pár beszélgetés után tudom, mire megy ki a játék.

Mondjuk nem értelmiségi (diplomás) nőket alapból ignorálok már, az alattiak bőven nem az én szintem és még aranyásók is.

jún. 9. 14:04
 14/45 anonim ***** válasza:
62%
Te vagy a messiás, úgyhogy így jártál.
jún. 9. 14:17
 15/45 anonim ***** válasza:
76%
Intellektuálisan milyen szakterületen vagy kiemelkedő? Ha hasonló mint amiben én, bekérdeznék egy két dolgot és meglátjuk hazudsz-e te kis géniusz, nők bálvanya.
jún. 9. 14:18
 16/45 A kérdező kommentje:
15: Egyedi járműtervezéssel fogalkozom, de ne fáraszd magad, szinten aluli egy noname valakinek bizonygatni bármit is, és nem is érdekel, hogy mit gondolsz, meg gondolom ez nem az andragógiai büfészak, amiben te jeleskedsz. 😂
jún. 9. 14:24
 17/45 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon proli stílusod van.

Nem értelmiségi

jún. 9. 14:27
 18/45 anonim ***** válasza:
72%
#15 a helyesírásából ítélve kérdezőnk legnagyobb intellektuális sikere a kisegítő iskola elvégzése volt. Bennem régi hajósként a vitorlázás, mint témakör kivesézése merült fel. 🙃
jún. 9. 14:28
 19/45 anonim ***** válasza:
16%

Miért hagysz ilyen nagy sorokat?

jún. 9. 14:28
 20/45 A kérdező kommentje:
17: Miért is? Nincs éretelmiségi stílus, csak embereknek vannak stílusjegyei.
jún. 9. 14:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!