Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúcskategóriás férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúcskategóriás férfiként inkább egyedül vagyok, fejlesztem magam, emellett a hobbijaimnak élek, ez miért zavarja a nőket?

Figyelt kérdés

Mindig is top pasi voltam, fiatalabb koromban nem volt probléma nőket felszedni, és ma sem az, meret most már a kinézetem mellett az egzisztenciám is kimagasló. Ha megtudják, hogy szingli vagyok, több nő is ismerkedni akar, de engem sok nő személyisége egyenesen taszít. Vagy ez a virsliszájú, 60 IQ-s műmaca, valami pár hónapos OKJ-s tanfolyammal, vagy aki vitte is valamire, arról később kiderül, hogy valami kontrollmániás, dirigáló vadfeminista, aki maga a pokol, együttélésre, és általában társas kapcsolatokra alkalmatlan.

Amikor közlöm, hogy számomra mi az, ami nem elfogadható, még nekik állnak feljebb. Nme hiszik, hogy nekem az életstílusom bőven elég, és csak unalomból álltam szóba hébe-hóba velük.

jún. 9. 13:27
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
84%
Amekkora arcod van, neked tényleg jobb egyedül. Gondolom úgyis csak magadra vered.
jún. 9. 13:28
 2/45 anonim ***** válasza:
74%

Szóval a testedért használtak, de a belsőd egy nulla, és most jöttél rá hogy egy tartalmas kapcsolathoz a fizikai vonalom kevés?

e vagy te csúcskategóriás, inkább csak nárcisztikus vonásaid vannak, meg alacsony empátiád.

Ezekkel kéne kezdeni valamit, mert így max csak valami mail-order bride lesz veled, a pénzed miatt (már ha az tényleg van).

jún. 9. 13:38
 3/45 A kérdező kommentje:

Tipikus sértett nő reakció. Sohasem voltam álszerény, a sikereimet sem szégyellem és p*ncival sem lehet sakkban tartani, sok nőnek ez nem tetszik.

Ahogy az sem, hogy nekik kell egyedül barátnő, bulika, énidő, de én nehogy elmenjek vitorlázni, ha ő nem akar jönni, meddig legyen egyedül???! 😂

jún. 9. 13:39
 4/45 A kérdező kommentje:

2: "Szóval a testedért használtak, de a belsőd egy nulla, és most jöttél rá hogy egy tartalmas kapcsolathoz a fizikai vonalom kevés?"

Ez honnan jött? 😅 Szövegértésből nem lehettél valami jó.

jún. 9. 13:41
 5/45 anonim ***** válasza:
84%
Pont ilyen a stílusa egy csúcskategóriás személynek (akár férfi, akár nő) 🤣
jún. 9. 13:43
 6/45 A kérdező kommentje:
5: Mert mindenkinek ugyanolyan a stílusa? Ne égesd magad...
jún. 9. 13:47
 7/45 anonim ***** válasza:
77%
Ja értem, nincsenek nárcisztikus jegyeid, csak mindenki más a hibás, de te tökéletes sikeres főnyeremény vagy?
jún. 9. 13:48
 8/45 anonim ***** válasza:
82%
6 - Nem, de akinek ilyen a stílusa, az nem csúcskategóriás. Erre akartam bátortalanul utalni, de látom, nem ment át magyarázat nélkül :D
 9/45 anonim ***** válasza:
25%
Valójában az zavarja őket, hogy a korábbi tapasztalataikkal ellentéteben az a tipikus női mosollyal társított 1-2 szép szó nem minden férfinél éri el a mércét.
 10/45 anonim ***** válasza:
78%

Figyelj, hatlamas az arcod, és sértett az egód

Ha ilyen ellenségesen, kötekedve állsz az emberekhez, nem csodálom, ha senki nem akar veled együtt élni.

"Nme hiszik, hogy nekem az életstílusom bőven elég, és csak unalomból álltam szóba hébe-hóba velük."

Persze, nyuszika. Mindenki így száll le a biciklirõl. 😂

Még véletlenül se vagy te megányos, és kétségbeesett, hogy egyedül maradsz.

Ameddig a problémáidat nem ismered be, nem fogod tudni megoldani őket.

jún. 9. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!