Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúcskategóriás férfiként inkább egyedül vagyok, fejlesztem magam, emellett a hobbijaimnak élek, ez miért zavarja a nőket?
Mindig is top pasi voltam, fiatalabb koromban nem volt probléma nőket felszedni, és ma sem az, meret most már a kinézetem mellett az egzisztenciám is kimagasló. Ha megtudják, hogy szingli vagyok, több nő is ismerkedni akar, de engem sok nő személyisége egyenesen taszít. Vagy ez a virsliszájú, 60 IQ-s műmaca, valami pár hónapos OKJ-s tanfolyammal, vagy aki vitte is valamire, arról később kiderül, hogy valami kontrollmániás, dirigáló vadfeminista, aki maga a pokol, együttélésre, és általában társas kapcsolatokra alkalmatlan.
Amikor közlöm, hogy számomra mi az, ami nem elfogadható, még nekik állnak feljebb. Nme hiszik, hogy nekem az életstílusom bőven elég, és csak unalomból álltam szóba hébe-hóba velük.
Szóval a testedért használtak, de a belsőd egy nulla, és most jöttél rá hogy egy tartalmas kapcsolathoz a fizikai vonalom kevés?
e vagy te csúcskategóriás, inkább csak nárcisztikus vonásaid vannak, meg alacsony empátiád.
Ezekkel kéne kezdeni valamit, mert így max csak valami mail-order bride lesz veled, a pénzed miatt (már ha az tényleg van).
Tipikus sértett nő reakció. Sohasem voltam álszerény, a sikereimet sem szégyellem és p*ncival sem lehet sakkban tartani, sok nőnek ez nem tetszik.
Ahogy az sem, hogy nekik kell egyedül barátnő, bulika, énidő, de én nehogy elmenjek vitorlázni, ha ő nem akar jönni, meddig legyen egyedül???! 😂
2: "Szóval a testedért használtak, de a belsőd egy nulla, és most jöttél rá hogy egy tartalmas kapcsolathoz a fizikai vonalom kevés?"
Ez honnan jött? 😅 Szövegértésből nem lehettél valami jó.
Figyelj, hatlamas az arcod, és sértett az egód
Ha ilyen ellenségesen, kötekedve állsz az emberekhez, nem csodálom, ha senki nem akar veled együtt élni.
"Nme hiszik, hogy nekem az életstílusom bőven elég, és csak unalomból álltam szóba hébe-hóba velük."
Persze, nyuszika. Mindenki így száll le a biciklirõl. 😂
Még véletlenül se vagy te megányos, és kétségbeesett, hogy egyedül maradsz.
Ameddig a problémáidat nem ismered be, nem fogod tudni megoldani őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!