Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak közt létezik aki örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak közt létezik aki örök agglegény és boldog?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok aki ugyan sosem házasodik meg de mindig vannak barátnői, egymást követően, és már akár 40-50 éves de mégis boldog.

2024. jún. 8. 23:06
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Ja, hangoztassátok csak, hogy a férfi (szerintetek!!!) nő nélkül senki és hogy mennyire szüksége van a férfiaknak(!!!) nőre, mert nélkülük még a zoknit se tudjuk felhúzni, közben füttyögessetek csak minden nő után, aki 50 alatt van és nagyjából megvan minden testrésze, ráadásul a helyén, lájkolgassátok is őket a neten ész nélkül, hogy micsoda istennők és mekkora áldások a világ számára, milyen okosak, erősek, önállóak, erősítsétek csak a hitüket, hogy bezzeg a férfiak sehol sincsenek, majd ezután árasszátok el a netet siránkozva, hogy a nők a föld felett járnak és nem akarnak tőletek semmit. Ti is teszitek ilyenné őket, ti is tehettek arról, hogy sok nőnek nem reális az énképe, úgyhogy nem kell siránkozni, magatoknak is köszönhetitek.

Vannak férfiak, akik emiatt megszívják, de ők rendszerint inkább maradnak egyedül, mint papucsként egy nő mellett és nekem senki ne akarja bekamuzni, hogy egy ilyen egyedülálló férfi nem boldogabb mint egy olyan, akinek minden percét a nő osztja be, de legalább nincs egyedül.

2024. jún. 9. 19:40
 32/35 anonim ***** válasza:

31.

Lehet, hogy a nő az kötöttség, és kötelezettség, sőt, biztos hogy az, de még így is nagy szükség van ràjuk.

Az ember inkább bevállalja a velük járó "kellemetlenséget".

Mondjuk, hogy egyedül álló férfi vagy, és van a számládon 80 milió ft.

Ha nincs senkid, akkor minek ??

Ha nem tudsz elmenni valakivel egy bármilyen programra, egy Welnesbe, akkor minek ??

Nem tudsz örülni a nagy bankszámládnak, ha nincs kivel, vagy kire elkölteni.

Csak ott pang a pénz, de ettől függetlenül boldogtalan ember vagy.

Költhetsz magadra ugyan, mert veheted a legdrágább ételeket, italokat, de ha párkapcsolati hiányod van, akkor ettől nem leszel boldogabb.

Hiába eszem meg a legdrágább marha stéket, ha egy nő szeretetére vàgyom. Semmivel nem leszek se előrébb, se jobban.

2024. jún. 9. 21:06
 33/35 anonim ***** válasza:
32 ez nettó baromság, jelenleg 3 szeretőm van, ha wellnessezni akarok valamelyik úgyis eljön velem, szóval miért kellene kapcsolat, házasság a boldogsághoz? Az én életemből inkább elvett az összes párkapcsolat, semmivel sem volt jobb mint most, sőt kijelentem most sokkal boldogabb vagyok, mindenre van időm, azt csinálok és amikor amit csak akarok, mindenem megvan, egzisztencia, jó munka, ház,autók, nyaraló, már csak élvezem az életet és véletlen se akarok rendes kapcsolatot. A szeretőimtől megkapom azt a feltöltődést amit egy párkapcsolatban maximum az elején. Nem mindenki szeret a társadalmi elvárásoknak megfelelően élni😉
2024. jún. 9. 21:45
 34/35 anonim ***** válasza:

33.

Ez így igen. Így oké. Ha van bármilyen nő az életedben. Ez így tuti.

Én arra értettem az előbbit, hogy ha egyálltalán nincs senkid.

Se komoly, se alkalmi, se szerető, senki.

Mimdegyik státusz iszonyatosan nehéz.

Neked feltehetően azért van szerencséd, mert nagyon jóképű, sármos,iszonyat jó pasi vagy

Ez alatt nincs nő. Se ilyen, se olyan.

Hidd el, én is belemennék bármibe, csak akadna már valami végre.

32#

2024. jún. 9. 21:56
 35/35 anonim ***** válasza:

Ja és még csak annyit, hogy minden feltételem meglenne hozzá.

Van lakásom, pénzem, autóm, korlátlan szabadidőm, és abszolút szingli vagyok.

Semmi hátráltató tényező, semmi "csont" nincs.

Max talán annyi, hogy nem vagyok 10 pontos tökéletes.

2024. jún. 9. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!