Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, házasság vagy agglegényélet?
Én úgy látom és érzékelem ezt férfiként, hogy sokaknak azért megy tönkre a párkapcsolata, mert nem akarnak fejlődni, legalábbis cselekmény nem társul hozzá, nem fejlesztik az érzelmeiket, nem gyakorolnak figyelmet a másikra, elmaradnak a tartalmas beszélgetések valahol pedig nem is alakul ki, nem lesz olyan mély a bizalom, hogy bármit megmerjenek osztani egymással, hogy mély szeretet tudjon kialakulni. A megszokások rabjaivá válnak és nem hoznak újdonságot a kapcsolatba, így, hogy a megszokás az úrrá lesz, szex, kommunikáció, életvitel.. természetesen így következtetni lehet arra, hogy lapossá válik a kapcsolat és nyilván a másikra fogja kivetíteni azt az adott fél, hogy milyen lett a másik személy, tehát felelősséget nem vállal érte!
Ezt pedig még mellé, ezt a rossz érzést fokozhatja is, ha mindenki hozza a korábbi kapcsolataiból, életéből azokat a játszmákat amiket tudatalatt folytat, így manipulálva a másik felet, ha már ez megvan.. már az kizárja alapból a szeretetnek a létrejöttét.
A lepapírozott házasságig nem jutottam el szerencsére, előtte pár hónappal véget vetettem a dolognak, de kvázi már házastársakként éltünk.
Soha többet.
És áldom a szerencsémet, hogy nem került sor rendes házasságra, így is sokkal lehúzott a nő, de ha papíron is házasok lettünk volna, akkor még több pénzembe került volna, hogy megszabaduljak tőle.
En csak az egyiket probaltam ki....
Lehet, hogy jo is, hogy igy alakult?
36F incel
Jelenleg egyedül élek de nem panaszkodhatok. Ennek az az oka, hogy nem találtam egy olyan nőt akivel tényleg jól érezném magam...pedig én mindent megtettem annak érdekében, hogy működjenek a kapcsolataim.
Én inkább úgy mondanám, hogy inkább az agglegény élet mint egy rossz kapcsolat.
Párkapcsolat párti vagyok,de házasodni nem házasodnék soha.Lehet ez azért alakult ki bennem,mert nem voltak túl hosszú több éves kapcsolataim.Azért egy házassághoz szerintem minimum 4-5 év együttélés kell,hogy később megvalósuljon egyáltalán egy igazi házasság.Egyébként tudom milyen párkapcsolatban lenni,kipróbáltam párszor,de előbb utóbb mindig szakítás lett a vége,tehát van némi tapasztalatom.Viszont én is azt mondom,inkább az agglegény élet,mint bármilyen rossz kapcsolat,vagy házasság.Ennyi évesen már nem is vágyom házasságra.
33/F
Én is azt vallom hogy vagy egyedül vagy csak azzal akivel tényleg jól megvagyok. Voltam sok rossz kapcsolatban, majdnem lett házasság és gyerek is , de szerencsére időben észbe kaptam és leléptem. Már kb 10 éve egyedül vagyok mert csak egy nőt ismerek akivel együtt tudnék élni, de ő inkább egy barommal van együtt mint velem. Amíg nem találok hasonlót marad a magány.
38/f
Házasságot biztosan nem !
Volt pár kapcsolatom átlagosnak mondanám mivel normális időintervallumuak voltak 3-5 év közöttiek viszont amikor eljött az idő és egy olyan lány jött akivel minden stimmelt és családalapítást terveztünk már sőt még a baba is összejött de utána teljesen kifordult magából és csak a gyereket akarta és a pénzt utána .
Soha többet még a gondolat sem hogy házasság....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!