Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak közt létezik aki örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak közt létezik aki örök agglegény és boldog?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok aki ugyan sosem házasodik meg de mindig vannak barátnői, egymást követően, és már akár 40-50 éves de mégis boldog.

2024. jún. 8. 23:06
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Statisztikailag kell, hogy létezzen.
2024. jún. 8. 23:18
 2/35 anonim ***** válasza:
46%

Simán lehet ilyen. Ha vannak nők az életében, akik odáig vannak érte, és rendszeres szexuális élete van, akkor miért érdekelné a házasság?

Lehet, én is ilyen leszek.

Ha a 40-es éveimben lesz pénzem meg csajok, akkor egyáltalán nem fog hiányozni a házasság. Ha addigra meg lesz gyerekem, akkor meg célba is értem. A géneket átadtam.

Onnantól fogva halálomig fogom szórni a pénzt meg szexelni a nőkkel.

2024. jún. 8. 23:33
 3/35 anonim ***** válasza:
49%

Jelen, bár még csak 31 vagyok, de viszonylag már szeretnék családot, gyereket, közös otthont, kutyát, stb....de házasodni nem szeretnék, sajnos láttam eleget az évek alatt ahhoz, hogy tudjam, hogy a házasság egy...egy erőltetett fszság.

Barátnőim átlagban mindig voltak, 8 hónapig, másfél évig, 3 hónapig, 5 évig, vegyesen.

2024. jún. 8. 23:36
 4/35 anonim ***** válasza:
80%
A boldogság egy pillanatnyi, adott szituációhoz kötött dolog. Senki sem permanensen boldog, függetlenül a körülményeitől.
2024. jún. 8. 23:43
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Hívjuk elégedettségnek és nyugalomnak. Ilyen van, pl én. Jól vagyok, szeretem amit csinálok, jó életem van.
2024. jún. 9. 06:10
 6/35 anonim ***** válasza:
10%
Igen és nekem még nő se kell. 😀 Aszexuális aromantikus vagyok. Elnézve itt a sok tankarcú hárpiát, rengeteg nehézségtől és kellemetlenségtől kímélem meg magam. 👍
2024. jún. 9. 07:16
 7/35 anonim ***** válasza:
40%
Hol látsz itt tankarcú nőket? Nem látok egyet se:)
2024. jún. 9. 07:24
 8/35 anonim ***** válasza:

Igen ilyen van.

De olyan már kevésbé akinek semmi nincs.

2024. jún. 9. 07:29
 9/35 anonim ***** válasza:
Természetesen. Sőt 40-50 évesen olyan is létezik szép számmal, akik fiatalon kapcsolatban voltak, akár tartósan, házasságban is, de valamilyen okból tönkrement a kapcsolat és újat már nem akarnak. Szexre mindig lesz nő ebből a korosztályból, programokat is lehet szervezni hétvégére, hétköznap, vagy ha éppen úgy tartja a kedve, pedig ott a nyugalom és a teljes szabadság.
2024. jún. 9. 07:41
 10/35 anonim ***** válasza:
22%
Csak ilyen boldog Férfi létezik. A házas férfi csak boldogtalan tud lenni a nő miatt.
2024. jún. 9. 08:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!