Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha én azt mondom egy nőnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én azt mondom egy nőnek, hogy házias nőt szeretnék miért gondol egyből arra, hogy házicselédet keresek?

Figyelt kérdés
Magamra főzök, takarítok és nem cselédet keresek, hanem egy partnert akivel megoszthatom. Ezzel a szöveggel jönnek, hogy "ja akkor egy bejárónőt keresel?" Elegem van ebből a feminista hisztiből, hogy minden férfi potenciális cselédet keres. A házias a cselédet jelenti? Én is házias vagyok. Nekem az a fontos, hogy ne egy karrierista nő legyen akinek semmi ideje nincsen, hanem megosztjuk a házi teendőket.
2024. jún. 7. 10:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

19: gondolom. 🤣

Mi viszont tényleg boldogok vagyunk tankarcú hárpiák nélkül.

2024. jún. 8. 11:36
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Ti? Kik azok a ti? Te meg a többi szűz öreglegény haverod?
2024. jún. 8. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!