Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért van házicselédnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van házicselédnek titulálva egy olyan nő aki főz, mos, takarít, ofafigyel és szereti a családját? Mivel jobb egy edzőtermi műkörmös plázacica?

Figyelt kérdés
2018. júl. 15. 09:04
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
#odafigyel#
2018. júl. 15. 09:06
 2/16 anonim ***** válasza:
8%
Semmivel. Míg az egyiket szeretik, megbecsülik, addig a másikat a testé ért tartják, aztán lecserélik mikor elhasználódik.
2018. júl. 15. 09:06
 3/16 anonim ***** válasza:
95%

Nem attól házicseléd valaki, amit leírtál. Attól házicseléd valaki, ha mindezt munka mellett csinálja EGYEDÜL, és a családból senki nem segít be neki, hanem kiszolgálja őket gyakorlatilag.

Mellesleg nem csak ez a két véglet létezik.

A szüleim pl. megosztják a házimunkát, és mindketten dolgozó emberek (apám már nyugdíjas, de még mindig bedolgozgat a szakmájában). Én jelenleg egyedül élek, szóval egyedül látom el a háztartást, de mellette dolgozok és sportolok is. Öcsém felnőtt férfiként ugyanúgy egyedül viszi a háztartást munka mellett, és jut idő a hobbijaira is.

2018. júl. 15. 09:08
 4/16 anonim ***** válasza:
94%

Mert az?

Aki ledolgozza a 8 óráját, aztán hazamegy és önként és dalolva felveszi a második műszakot, miközben a kiscsalád vakargatja a vakarni valót, az egyszerűen hülye. A főzés az hagyján, mert azt simán lehet élvezni, az is lehet egyfajta hobbi. Na de azt ne akarja már nekem senki bemesélni, hogy 2-3-4 lusta here után ganajozni nap mint nap az mekkora buli.

2018. júl. 15. 09:21
 5/16 anonim ***** válasza:
29%
5 Megmondtad a tutit, és milyen igaz:)
2018. júl. 15. 09:45
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
Azt sem tudom, miért csak ez a kettő van, mert a két dolog, ami a legtávolabb áll tőlem a plázamacskaság meg a házinéniség.
2018. júl. 15. 09:59
 7/16 anonim ***** válasza:
16%

Na és ki által titulálva? Amit leírtál, az nem általános vélekedés, csak egyes emberek véleménye.

Én lesz@rom, hogy valakinek jobb egy edzõtermi mūkörmös plázacica, váljék egészségére. Nem az én dolgom, nem tudom téged is miért foglalkoztaf.

2018. júl. 15. 10:29
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Van középut is,sose voltam pláza cica.. A normális férfi segit,megosztják,közöseen a döntést a munkát,nem egyoldalu. Minden exemnél többet kerestem sokan már ezt se birják lenyelni ha a nőnek van a konyhán a családon kivul is élete,a férjemnél is többet keresek,de őt nem zavarja mert nincs önértékelési problémája, és nem bejáronő ágybetétet vagyok,sose voltam abban a szereokorben,azokat a pasikat akik azt szerették volna haz legyek,rövid uton kivágtam mint macskát egészségügyi sétára..
2018. júl. 15. 12:00
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Már megint ez a fogyatékos...
2018. júl. 15. 12:38
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem hagyott az asszony focit nézni vagy mi?
2018. júl. 15. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!