Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha én azt mondom egy nőnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én azt mondom egy nőnek, hogy házias nőt szeretnék miért gondol egyből arra, hogy házicselédet keresek?

Figyelt kérdés
Magamra főzök, takarítok és nem cselédet keresek, hanem egy partnert akivel megoszthatom. Ezzel a szöveggel jönnek, hogy "ja akkor egy bejárónőt keresel?" Elegem van ebből a feminista hisztiből, hogy minden férfi potenciális cselédet keres. A házias a cselédet jelenti? Én is házias vagyok. Nekem az a fontos, hogy ne egy karrierista nő legyen akinek semmi ideje nincsen, hanem megosztjuk a házi teendőket.
2024. jún. 7. 10:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
10: nem mindenki panelproli, mint te, bocs. (9.)
2024. jún. 7. 13:14
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Én lehet panelban lakom, de hogy kettőnk közül ki a proli - aki csak építene szép medencét a soha nem volt és nem is lesz hárpiájának vagy én, azt gondolom mindketten tudjuk, igaz szívecske?

Gondolom minden nap építenél neki, vagy hárpiának is csak annyiszor kell főzni, mosni takarítani per hét, ahányszor te medencét építesz neki?;)

2024. jún. 7. 13:21
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Ez félrement, nekem több az életem, minthogysem egy kétes értékű nő körül forogjon.
2024. jún. 7. 13:25
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Helyes, helyes! Aki szerint egy nő értéke attól függ, mennyire házias, az jobb is, ha nem gondolkodik párkapcsolatban.
2024. jún. 7. 13:29
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

4-es pontosan leírta a jelenséget, ez a 'direkt félreértem, aztán kiakadok az elképzelt helyzeten' eset.

Kérdező, ha ismerkedünk, és azt mondom neked, pénzes pasit keresek, akkor mire fogsz gondolni? Hogy én is pénzes vagyok, és azért kell pénzes pasi, hogy továbbra is egy színvonalon éljünk, vagy hogy eltartót keresek?

2024. jún. 7. 14:13
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
14: Ha meglepő, ha nem, nem mindenki van behülyülve a lábatok között lévő luktól, számos kreatív, építő dolog létezik a világon, inkább ezek, mint egy hozzád hasonló "nő".
2024. jún. 7. 16:57
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Ja nem elég hogy minima hazias legyen attol ertekes, de a nő szimplán egy lyuk

Már érdemes volt ma itt olvassalak hogy 48 éves felesegkent és anyaként végre el tudjam magam helyezni a világban és a családunkban

2024. jún. 7. 17:18
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
17: Részvétem a családodnak.
2024. jún. 7. 17:23
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Köszönik, ők boldogok

Veled ellentétben

2024. jún. 7. 19:36
 20/22 anonim ***** válasza:
90%
Én nem értem mit jelent a házias. Hogy tud főzni meg nem eszi meg a kosz? Ez alap kéne legyen egy felnőtt embernél, mit kell ezen fetisizálni?
2024. jún. 7. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!