Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én azt mondom egy nőnek, hogy házias nőt szeretnék miért gondol egyből arra, hogy házicselédet keresek?
Én lehet panelban lakom, de hogy kettőnk közül ki a proli - aki csak építene szép medencét a soha nem volt és nem is lesz hárpiájának vagy én, azt gondolom mindketten tudjuk, igaz szívecske?
Gondolom minden nap építenél neki, vagy hárpiának is csak annyiszor kell főzni, mosni takarítani per hét, ahányszor te medencét építesz neki?;)
4-es pontosan leírta a jelenséget, ez a 'direkt félreértem, aztán kiakadok az elképzelt helyzeten' eset.
Kérdező, ha ismerkedünk, és azt mondom neked, pénzes pasit keresek, akkor mire fogsz gondolni? Hogy én is pénzes vagyok, és azért kell pénzes pasi, hogy továbbra is egy színvonalon éljünk, vagy hogy eltartót keresek?
Ja nem elég hogy minima hazias legyen attol ertekes, de a nő szimplán egy lyuk
Már érdemes volt ma itt olvassalak hogy 48 éves felesegkent és anyaként végre el tudjam magam helyezni a világban és a családunkban
Köszönik, ők boldogok
Veled ellentétben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!