Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én azt mondom egy nőnek, hogy házias nőt szeretnék miért gondol egyből arra, hogy házicselédet keresek?
Akkor azt mondd, hogy olyan barátnőt keresel, aki osztozik veled a hazimunkan.
Többségében ha egy férfi azt hangoztatja, hogy neki házias no kell, az alatt valóban a cseledet érti.
Miért kell kidomborítani, hogy Ő LEGYEN házias??? 🙄 Ez olyan lejáratott szó már. Mond máshogy. Pl így:
- Én egy házias ember vagyok és hasonló nőt keresek.
Tessék, máris más az éle. 😑
Ezt a megfogalmazást használva 99%-ban házi cselédre gondolnak, aki persze ugyanúgy dolgozik a munkahelyén is.
Talán normálisan kéne előadni. Pl. szeretem a rendet, tisztaságot és ezért teszek is, hasonló lányt keresek.
Igaza van azoknak akik azt írták, hogy a megfogalmazásod problémás.
De szerintem te nagyon is jól tudod, hogy mivel lehet triggerelni az embereket (jelen esetben a nőket) és direkt mondod így, hogy aztán tudj zsörtölődni azon, hogy "milyenek már ezek a mai nők.."..
Mert rosszul fogalmazol. Emeld ki, hogy te is nagyon házias vagy és hasonlóan házias partnert szeretnél akivel osztosztok majd teendőkön.
Hidd el mi nők meg a... jáj a feminiszták... hisztériázó pasiktól írtózunk mostanra nagyon.
Valószínű, mert a legtöbb nő lusta, nem is tud főzni, takarítani is max annyit, hogy ne egye meg a kosz a sárkánybarlangjában, csomó ilyen nőt ismerek.
Nehogymá neki kelljen főzni, meg takarítani, bezzeg a pasinak kelljen, meg kertészkedjen, fúrjon-faragjon, építsen garázst, medencét, stb.
Modern semmire elszállt hárpiák. 🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!