Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha én azt mondom egy nőnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én azt mondom egy nőnek, hogy házias nőt szeretnék miért gondol egyből arra, hogy házicselédet keresek?

Figyelt kérdés
Magamra főzök, takarítok és nem cselédet keresek, hanem egy partnert akivel megoszthatom. Ezzel a szöveggel jönnek, hogy "ja akkor egy bejárónőt keresel?" Elegem van ebből a feminista hisztiből, hogy minden férfi potenciális cselédet keres. A házias a cselédet jelenti? Én is házias vagyok. Nekem az a fontos, hogy ne egy karrierista nő legyen akinek semmi ideje nincsen, hanem megosztjuk a házi teendőket.
2024. jún. 7. 10:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Akkor azt mondd, hogy olyan barátnőt keresel, aki osztozik veled a hazimunkan.

Többségében ha egy férfi azt hangoztatja, hogy neki házias no kell, az alatt valóban a cseledet érti.

2024. jún. 7. 10:15
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell kidomborítani, hogy Ő LEGYEN házias??? 🙄 Ez olyan lejáratott szó már. Mond máshogy. Pl így:

- Én egy házias ember vagyok és hasonló nőt keresek.

Tessék, máris más az éle. 😑

2024. jún. 7. 10:29
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a megfogalmazást használva 99%-ban házi cselédre gondolnak, aki persze ugyanúgy dolgozik a munkahelyén is.

Talán normálisan kéne előadni. Pl. szeretem a rendet, tisztaságot és ezért teszek is, hasonló lányt keresek.

2024. jún. 7. 10:31
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van azoknak akik azt írták, hogy a megfogalmazásod problémás.

De szerintem te nagyon is jól tudod, hogy mivel lehet triggerelni az embereket (jelen esetben a nőket) és direkt mondod így, hogy aztán tudj zsörtölődni azon, hogy "milyenek már ezek a mai nők.."..

2024. jún. 7. 10:50
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő azt mondaná, házias, ő viszont olyan férfit keres, aki cserébe eltartja, akkor rögtön kva lenne, igaz?
2024. jún. 7. 11:50
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Mert rosszul fogalmazol. Emeld ki, hogy te is nagyon házias vagy és hasonlóan házias partnert szeretnél akivel osztosztok majd teendőkön.

Hidd el mi nők meg a... jáj a feminiszták... hisztériázó pasiktól írtózunk mostanra nagyon.

2024. jún. 7. 12:04
 7/22 anonim ***** válasza:
94%
Na én baromira nem vagyok házias. Utálom. Ettől függetlenül én tartom rendben a lakást, főzök, mosok. Amikor kedvem tartja. Mosok minden nap, főzök heti kétszer, hetente takarítok, porszívózás többször. Konyhát este rendben hagyom el, vécé, mosdó mindig tiszta. De nem vagyok házias, nem érdekel az egész. Azért azt kívánni, hogy valaki még szeresse is ezt a sziszifuszi munkát 8 óra meló után, hát sok sikert.
2024. jún. 7. 12:28
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Talan tanuld meg rendesen megfogalmazni a gondolataidat és a vágyaidat, és akkor nem értenek majd félre.
2024. jún. 7. 12:43
 9/22 anonim ***** válasza:
0%

Valószínű, mert a legtöbb nő lusta, nem is tud főzni, takarítani is max annyit, hogy ne egye meg a kosz a sárkánybarlangjában, csomó ilyen nőt ismerek.

Nehogymá neki kelljen főzni, meg takarítani, bezzeg a pasinak kelljen, meg kertészkedjen, fúrjon-faragjon, építsen garázst, medencét, stb.

Modern semmire elszállt hárpiák. 🤮

2024. jún. 7. 13:08
 10/22 anonim ***** válasza:
96%
Hogyne, az ötödik emeleten nap mint nap építitek a garázst, a modern medencét, vágjátok fel a fát. Ámen!
2024. jún. 7. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!