Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hárman menni egy hétre nyaralni nem fura? 23 L
Hol szállnátok meg Siófokon?
Csak mert nem mindegy, hogy egy eldugott helyen, vagy valami zsúfolt apartmanban.
#11 Akinek van egy kis önkritikája, az nem is tudná élvezni hogy harmadikként nyaral egy pár mellett. Pláne hogy nem is a barátja mindkettejüknek, hanem csak az egyiküknek.
Nagyon hülye ötlet az egész. A probléma viszont az, hogy nem tudod úgy megvétózni a kérést, hogy ne tűnj önző hárpiának.
Ilyenkor ha van egy barátban emberség,azt mondja,kösz de nem. Miért jó pótkeréknek lenni és látni,hogy mások boldogak?
Nekem kétszer is volt ilyen lehetőség,egyszer sem mentem el a haverommal és a barátnőjével.De én sem tudtam volna elképzelni, hogy harmadik személy jöjjön,bárki is.
Amikor legjobb lánybarátom 2015-ben kapott egy gárdonyi ajánlatot ismerőstől, akkor párja mellett azonnal rám is gondolt és éveken át hárman jártunk nyaralni. Azért is, mert a párja valójában introvertált ember volt és velem pedig tudott szórakozni. Igazából teljesen jól elvoltunk. Amikor én már húztam a lóbőrt, akkor foglalkoztak egymással... Khm! :D Igazából kedvelt engem a fickó. Őszintén szólva bizonyos okokból én őt annyira nem és láttam előre a szakításukat, de nem volt konkrét problémám. Nem is mutattam jelét, én elvoltam.
Tehát itt attól függ, hogy hárman hogyan működtök egy társaságban. Ezt igazából jó lenne tudni egy nyaralás előtt, mi ezt már tudtuk bőven. Ha nagyon nem akarod így, akkor sajnos - rosszul hangzás ellenére is - muszáj ultimátumot adni. Én úgy gondolnám, hogy félidőre menjenek ők és majd félidőre menjetek ti. Illetve két külön nyaralás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!