Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya, vagy kövér nőknek nem fáj, hogy a szép, csinos lányokat a férfiak a tenyerükön hordozzák? A szép lányok, jó kocsikban vannak fuvarozva, megkapnak bármit, hordják őket nyaralni, wellnessezni....
Nem csak "kövér" nő lehet csúnya, hanem sovány is, bár én senkit nem szoktam csúnyának nevezni. És aki tudja magáról hogy kb születése óta előnytelenül néz ki (pl arcra, alakra vonatkoztatva), az hozzá is szokik ehhez. Nem fog minden nap féltékenykedni a "szép lányokra" ahogy írtad, mert ő ahhoz az élethez van hozzászokva ami neki jutott. És sajnos a nagy többségnek nincs pénze plasztikáztatni meg több százezres szépészeti arc- és testkezelésekre, így marad az az élet amit már megszoktak.
Nem fogják minden nap a földhöz verni magukat, mert az instap*csákat fuvarozzák a férfiak. Persze egy "nem szép" nőnek is lehet párja akivel boldog, és kölcsönösen elfogadják egymást (nem csak szép nők vannak párkapcsolatban).
Hát nem tudom ki hogy van vele, átlagosnak mondanám magam, de lehet mások szerint csúnya kategóriában vagyok.
De inkább vagyok ronda, mint gyönyörű, mert egyáltalán nem hiányzik nekem, hogy ribizlinek lennék titulálva, vagy hogy nem tudnám levakarni a férfiakat, akik nem értenek a nem szóból.
Úgyhogy lehet a kevésbé vonzó nők szintén úgy gondolják, mint én. Nem nyafognak, élik az életüket egyedül, vagy egy férfi untig elég nekik.
7-es, tehát akkor semmi irígység nincs, a jóalakú, széplányokkal szemben?
Aki kompromisszumra kényszerül, az valóban boldog lehet? Vagy csak bebeszéli magának?
Persze, hogy irigy valamilyen szinten, de a gazdagokra is az bárki. Emberi tulajdonság, de nem jelenti azt, hogy depressziós lesz, vagy komplett gyűlölni fogja őket.
Éli az életét és lehetseges, hogy akad olyan férfi, aki a tenyerén fogja hordozni.
(Nem a 7-es voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!