Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya, vagy kövér nőknek nem fáj, hogy a szép, csinos lányokat a férfiak a tenyerükön hordozzák? A szép lányok, jó kocsikban vannak fuvarozva, megkapnak bármit, hordják őket nyaralni, wellnessezni....
Irigy arra vagyok, akinek sok pénze van. Egy párkapcsolatot nem irigylek senkitől.
De ha valaki azért nyalja a nője fenekét, mert az szép és csinos, az dobni fogja, ha már nem az? Mert akkor ez nem jó deal.
Kövér vagyok, mindig is az voltam, és hála egy pár pocsék génnek, az is maradok.
Tudod, hogy mit irigylek az ilyen nőktől? Hogy bármilyen ruhát vagy cipőt felvehet, lehet akármilyen a haja, minden jól áll neki.
A párkapcsolatom nekem tökéletes. Egyáltalán nem kellett kompromisszumot kötnöm. Egyszerűen csak mások a szempontjaim. Nem a külső meg a pénz, hanem a személyiség alapján válogattam. Lehet, hogy nem akartam 190 centis, kigyúrt szépfiút, vagyont érő luxusautóval. De a belsőt illetően sokkal magasabb elvárásaim voltak. Ebből nem engedtem.
Ezért ma egy olyan férfi a férjem, aki kedves, jó a humora, hűséges és megbízható, jó apa, jó férj és jó barát. A szexben is passzoltunk, ő például szereti a molett nőket. A tenyerén hordoz, megyünk nyaralni, wellnessezni, haverokkal bulizni, van egy jó nagy családi autónk. Igazából az egyetlen jelentős különbség, hogy ez nem csak a pasimé, és egy szakítás után nem kerülök utcára csupasz popóval. Mindennek a feléért megdolgoztam, ugyanúgy meg tudnék élni egy válás után is.
Csak az a fránya bikinialak! Kénytelen vagyok alakformáló darabot választani, és szoknyában kidörzsölődik a combom. Annyira irigylem, akinek szép hosszú, vékony lába van! Ezzel a testalkattal akkor se lesz olyanom, ha soha többé nem eszek. 😭
Nem úgy gondolkodom a világról, hogy ha valakivel valami jó történik, akkor besértődök, hogy éN mIéRt NeM kApOk?!.
Ami rosszul esik, az a férfi gondolkodásmód, hogy a csinos nőknek több mindent elnéznek, vagyis inkább az, hogy a csúnyáktól elvárnak kompenzálást a külsejük miatt. Hogy a szép nő hisztizhet, zabálhat, nyávoghat, a szexben is csak fekhet, de a csúnyának viselkednie kell, legyen visszafogott, érezze magát szerencsésnek, hogy valaki beéri vele, és a szexben vállaljon be mindent.
Cseppet sem érdekel. Az élet igazságtalan és ezt el kell fogadni, nem pedig hisztizni miatta.
Ráadásul nem gondolom, hogy ez így kijelentve igaz. Nem hiszem, hogy csak a szép lányok élnek így. Egy kövér nő is lehet szerető, boldog kapcsolatban, meg egy csúnyább is. Mindenkinek más ízlése van, mindenki mást lát szépnek. Még az sem igaz, hogy aki gazdag és sportos, annak is csak a vékony, szép lányok kellenek...
Szóval egyrészt nem érdekel, ha másoknak "jobb", mint nekem, másrészt nem is értek egyet ezzel ilyen formában.
Kövér nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!