Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csúnya, vagy kövér nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnya, vagy kövér nőknek nem fáj, hogy a szép, csinos lányokat a férfiak a tenyerükön hordozzák? A szép lányok, jó kocsikban vannak fuvarozva, megkapnak bármit, hordják őket nyaralni, wellnessezni....

Figyelt kérdés
Milyen érzések fogalmazódnak meg ilyen esetben a rondább nőkben?

2023. ápr. 2. 14:21
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
20-as, jó, ok, látom, most már elbeszélünk egymás mellett 😃.
2023. ápr. 3. 12:52
 22/30 anonim ***** válasza:
56%
Jelentve ,provokatív
2023. ápr. 3. 14:18
 23/30 A kérdező kommentje:

22-es, mit gondolsz provokatívnak? Csak kiváncsi vagyok, kiben milyen érzések kavarognak, különféle szituációkban!

Mi ebben a provokatív? Ha kellemetlen, akkor görgesd tovább. Egy csomóan normálisan leírták a veleményüket, amit ezúton is köszönök.

2023. ápr. 3. 16:41
 24/30 anonim ***** válasza:
77%

"20-as, jó, ok, látom, most már elbeszélünk egymás mellett"

Nem "most már", mert először szólítottalak meg. De ha neked pl a fukszos "gyágecci" emberek számítanak menőnek, akkor valóban elbeszélünk egymás mellett.

2023. ápr. 3. 16:44
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem függ össze. Én csinos vékony kondizós lány vagyok, de sose szerettem, ha valaki pénzzel akart megtartani. Furán is éreztem magam mindig, ha valaki nagy értékben vett nekem dolgokat, mert nem tudtam viszonozni. Én szeretem egyenlő félnek érezni a társam, én is dolgozok, miért kéne mindent neki fizetnie. Ellenben ismerek olyan kövér nőt is, aki el van tartva. Kinek mire van igénye egy kapcsolatban, nekem lelki társra, nem atm-re.
2023. ápr. 5. 12:53
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, tinikoromtól a húszas éveim közepéig kifejezetten kövér voltam, amíg meg nem találtuk a hormonális okát. Soha nem voltam különösebben irigy, legalábbis nem jobban, mint mondjuk a milliomosokra - tudod, mikor tisztában vagy vele, hogy jó lehet, de csak átsuhan az agyadon, nem hat a gondolataidra, vagy érzéseidre. 20 évesen lett egy fantasztikus párom, onnantól meg pláne semmi okom nem volt random nőktől irigyelni, hogy tekintenek rájuk random férfiak.

Az élet sosem volt vagy lesz 100%-ban fair, aki ilyesmin nem tudja magát túltenni, az magának keresi a nyomort.

2023. ápr. 5. 13:04
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Sose vágytam arra, hogy bárki a tenyerén hordozzon, úgyhogy ez teljesen hidegen hagy, de az rosszul tud esni néha, amikor egy szép lánnyal kedvesek, előzékenyek a férfiak, velem még direkt bunkók, vagy levegőnek néznek, vissza se köszönnek, stb. De igazából még ennek is megvan az előnye: engem például nem zaklatnak az utcán meg tömegközlekedésen, nem tapogatnak, nem követnek hazáig, nem írogatnak online perverzek, stb. Szóval legalább az őrülteket sem vonzom. :)
2023. ápr. 27. 23:35
 28/30 anonim ***** válasza:

Nem fáj, mert gyerekkorunktól kezdve megszoktuk, hogy sokadrangúak vagyunk a másik nem szemében.

42/N

2023. jún. 1. 09:17
 29/30 anonim ***** válasza:
Én egy relatíve csini lány vagyok. A szerelmem lepukkant Suzuki Swiftben hordoz, felezzük a nyaralást, és egy icipici lakásban vagyunk. Imádom magamnak megteremteni a pénzt, szóval abszolút nem érdekel, hogy más csini lányok hogyan élnek. Elvégre, az elmondásod alapján én úgy élek, mint aki csúnya, dagi, és jelentéktelen.
2023. jún. 1. 11:32
 30/30 anonim ***** válasza:

Nos ez számomra egy kicsit másabb. Bár teltebb alakkal rendelkezem akkor se lenne a pénz elvárás számomra ha 40 kilos lennék. Azonban azt elvárom hogy dolgozzon valamit és legyen tisztességes. El is mondom miért. Én egész eddig azért dolgoztam hogy könyvelő legyek és szerezzek egy lakást, autót. Hat évig kb semmire se költöttem kaján kívül és így mostanra mindenem meglett amit igy sokan szeretnének. Szerintem nincs értelme elvárni ilyesmit egy pasitol sem ha te magad nem tudod ugyanezt felmutatni. De ez forditva is így van. Mert biztos vagyok benne hogy nem akarnék egy ingyenélő párt magamnak akinek drága cuccokat veszegethetek miközben ő egész nap otthon alszik. Ha egy nő szeretne egy lakást magának akkor szimplán teremtsen magának egyet. Ennyi. Engem se támogatott senki és sikerült. Csak sokaknak inkább könyebb egy gazdag pasit fogni mint le is tenni valamit az asztalra.

26/L

2023. jún. 1. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!