Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/asszonyok ti mit szólnátok, ha lenne egy mezőgazdász párotok, akivel szinte csak este tudnátok együtt lenni, mert sokat dolgozik, nyaralni meg egy évben max 2 napot vinne titeket?
Lányok/asszonyok ti mit szólnátok, ha lenne egy mezőgazdász párotok, akivel szinte csak este tudnátok együtt lenni, mert sokat dolgozik, nyaralni meg egy évben max. 2 napot vinne titeket?
És hétvégente is csak egy szabad délutánján van, mert sokat dolgozik.
34F.
Nem, ahogy kamionossal vagy folyamatosan több műszakban dolgozó orvossal sem.
Nem a foglalkozása miatt, hanem hogy ez így nem kapcsolat számomra, ha csak évi pár napot töltünk minőségi időt együtt.
Sógorom és a felesége amúgy mezőgazdaságban vállalkozó és ők télen nem dolgoznak sokat. Olyankor szoktak utazni, simán elmennek hetekre.
Nekem ilyen a férjem, bár más a foglalkozása de az időbeosztás hasonló.
Mit mondjak, engem nem zavar, jobban zavarna ha állandóan itthon lenne. Lehet furán hangzik, de nem vagyok az a legyünk sülve főve együtt típus.
Nyaralni egy hétre mentünk. Hétköznapokon viszont sokszor már alszom mikor hazaér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!